Home / ŽIVOT + / Horoskop / Ljubavni horoskop za 2019. godinu – Strijelac

Ljubavni horoskop za 2019. godinu – Strijelac

Pročitajte šta čeka Strelčeve u 2019. godini na polju ljubavi i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

I tako stigosmo do Strelčeva….mislim da ste već svi pročitali kako je Jupiter ušao u vaš znak u novembru 2018-e i kako vas sada očekuje put posut ružama i sva blaga ovog sveta samo za vas! A da li je to baš tako? Realno – da ćete imati mnogo više šansi i pravih prilika ne samo u emotivnom, već u svim segmentima – to svakako stoji. Da će dašak sreće i prosperiteta biti nad vama – ma i to je tačno. Da ovo može biti jedna zaista dobra godina – svakako! A šta je tu onda pa loše, pitate se vi. Pa, ne treba zaboraviti da će Jupiter iz vašeg znaka sve vreme biti u kvadratu sa Neptunom iz polja doma, porodice, stabilnosti, krajeva. Automatski znajte da postoji velika potreba da se emotivne veze i brakovi očuvaju, jer zaista hoće biti povremeno problema na ovim poljima u 2019-oj. Saturn će vas u polju posla i finansija povremeno stezati, tražiti da se ne širite i ne rasipate mnogo, a Uran od marta u polju poslovne svakodnevice doneće promene i poboljšanja. No, hajmo mesec po mesec da vidimo kako to sve izgleda…

Period januar/mart – Mora se primetiti da su neki Strelčevi već u prethodnoj, 2018-oj godini okusili čari tajnih odnosa i oni ih prate i kroz ovu godinu. Već januar i prvi kvadrat Jupitera sa Neptunom može pokrenuti ili sumnje, ili čak i otkrivanje od strane „regularnog“ partnera. No, za ovo drugo su manje šanse, pošto je konjukcija Venere i Jupitera – malog i velikog benefika ipak u vašem znaku i sačuvaće vas od najvećih problema. Ipak, to ne znači da se ne treba čuvati i sačuvati. Ukoliko ste „dobri“ i ne brljate sa strane – onda će vam januar biti izuzetno povoljan za partnerske odnose. Super energija, mnogo dobrog raspoloženja, veselih trenutaka i strasti. I za slobodne je ovo odličan mesec – Mars u vašem polju ljubavi i Venera zajedno sa Jupiterom u vašem znaku – osvajate i osvajaju vas! I februar slobodnima donosi jednu neočekivanu priliku – preko prijatelja ili možda preko društvenih mreža – neko će vam brzinski uleteti u život! Kod zauzetih je bolja atmosfera, više je prave komunikacije i dogovora. U martu kod zauzetih ponovo neka pitanja dolaze na dnevni red. Treba biti iskren i otvoren u komunikaciji sa voljenom osobom. Slobodni su okruženi zanimljivim osobama i drugi deo meseca može vas baš zbližiti sa nekim.

Period april/jun – U aprilu stoje neke lepe vesti i dešavanja u domu, ali i u dužim emotivnim vezama. Sada je lakše zajedničkim snagama rešiti sva pitanja. Možda će partner biti zahtevniji nego inače, ali moći ćete vi to da ishendlujete kako treba. I za ovaj mesec važi – bez muljanja i sakrivanja! Slobodnima Sunce obasjava polje ljubavi – pravi trenutak da se zaljubite – pa proleće je, odličan momenat za novu ljubav! U maju se more obaveza natovarilo na vas, a čini vam se da partner samo vreba priliku da vas nešto podbode. U nekom sledećem momentu strast sve u šesnaest radi između vas dvoje – potpuno lud mesec u kojem ćete se osećati kao da ste non stop na klackalici. Strelčevima koji su slobodni slede majska zaljubljivanja….vi izgleda ne možete da omašite ni jedan mesec kada je ta ljubav u pitanju….U junu se u partnerskim odnosima emotivne klackalice nastavljaju, a slobodni se po prvi put suočavaju sa tim da ne mogu da osvoje nekog, koliko god se trudili.

Period jul/septembar – Dragi slobodni Strelčevi – u julu zaista nije dobro započinjati nove emotivne priče….a ukoliko vam se baš u tom periodu vrati neko iz prošlosti – ne računajte da će se zadržati uz vas baš dugo….Kod zauzetih – ukoliko ne rešite neke situacije sa partnerom u prvim danima ovog meseca, slobodno računajte da ćete ostatak perioda imati konstantnu problematiku i prebacivanja. U avgustu se gro planeta seli u znak Lava – vaše polje inostranstva i putovanja – pa bi bilo odlično baš u tom periodu isplanirati odmor sa voljenom osobom – time biste veliki deo problema iz prethodnog perioda ispeglali, a i ujedno se fenomenalno proveli sa partnerom. Slobodni – putujte, odmarajte, uživajte – ovo je opet vreme za divne ljubavi, za letnja zaljubljivanja i za svaku vrstu užitaka koje vam srce poželi! U septembru zauzeti nisu u savršenom odnosu sa partnerom, ali makar funkcionišete normalno na dnevnoj bazi. To što se s vremena na vreme ne razumete – pa na to ste već do sada trebali da naviknete, zar ne? Slobodni će se zagledati u nekog preko poslovnog segmenta, ali ovu osobu nećete baš tako lako osvojiti….

Period oktobar/decembar – Oktobar će jednim delom biti korektan u partnerskim odnosima, ali u drugom – i sami ćete videti da vaš partner prilično sumnja u vašu vernost i iskrenost. E sad, ako nemate šta da krijete – šta vas briga. Ali, ako imate – e, onda se čuvajte jer će se druga strana baš potruditi da vas „upeca“. Slobodnima lepe prilike idu preko segmenta prijatelja i izlazaka. Prvi deo novembra i dalje nosi problematiku u partnerskim odnosima, ali ako odigrate pametno – ovo ćete u drugom delu meseca itekako umeti da ispeglate. Neki od vas se baš u ovom periodu mogu odlučiti za ozbiljnije promene, naravno pozitivne u svojim vezama i brakovima. Za slobodne je ovo još jedan divan mesec, u kojem zaista postoje ozbiljne šanse da pronađete nekog sa kim biste i pored koga poželeli da se smirite. U decembru – čak i ako imate neku tajnu priču (mislim na zauzete) – uspevaćete da je sakrijete od radoznalih očiju i da održavate kvalitetan odnos sa „regularnim“ partnerom. Ukoliko ne radite ništa sa strane – ovoće biti mesec smirenja, uživanja, topline i pažljivosti jedno prema drugom. Slobodni u ovom periodu mogu ući u emotivnu priču preko poslovnog segmenta.

Autor horoskopa: Astro centar “Moj astrolog” www.mojastrolog.rs

Check Also

DANAS JE VINO GRATIS! Kafedžije na Sv. Trifuna ne naplaćuju vino da bi im godina bila BERIĆETNA

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *