Mirko i Jovan su najbolji podgorički policajci u 2018. godini! - Volim Podgoricu

Mirko i Jovan su najbolji podgorički policajci u 2018. godini!

Mirko Trebješanin i Jovan Šipčić, najbolji su podgorički policajci u protekloj godini. Nih je za nagradu predložio Centar bezbjednosti Podgorica.

-Nastavak lijepe tradicije koju ima Glavni grad da nagrađuje najbolje policajce još jedan je način kojim ukazujemo na važnost posla koji obavljate i izražavamo zahvalnost za vašu posvećenost u obavljanju odgovornih zadataka koje imate. Vi i vaše kolege iz policije ste svojom službom ugradili sebe u temelje ove države“, kazao je gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković, uručujući poklone policajcima.

Prijemu nagrađenih policajaca, koji Glavni grad tradicionalno organizuje, prisustvovali su i načelnik Centra bezbjednosti Podgorica Milovan Pavićević i komandir Odjeljenja bezbjednosti policije CB Podgorica Dragiša Mugoša. Sastanku je prisustvovala i zamjenica gradonačelnika Slađana Vujačić.

Gradonačelnik Vuković je izrazio zahvalnost predstavnicima CB Podgorica na uspješnom zajedničkom rješavanju izazova u Glavnom gradu i ukazao na to da ima prostora za dalje unaprjeđivanje saradnje Glavnog grada u Uprave policije.

Milovan Pavićević je zahvalio gradonačelniku Vukoviću na partnerskom odnosu koji je Glavni grad pokazao u obavljanju složenog posla koji policija ima, kao i na saradnji na zajedničkim poslovima gradskih službi i policije. On je istakao da su Trebješanin i Šipčić odgovorni i posvećeni službenici organizacionih jedinica policije, koji svoj posao obavljaju u interesu svih građana i doprinose činjenici da Podgorica bude bezbjedan i miran grad.

Gradonačelnik Vuković je inicirao proširenje saradnje Glavnog grada i Uprave policije, na poljima koja mogu doprinijeti očuvanju javnog reda i mira, bezbjednosti u saobraćaju i podizanju nivoa opšte bezbjednosti, i u tom smislu je dogovoreno kreiranje zajedničkog plana aktivnosti za naredni period.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com