OGLASILI SE AUTORI SNIMKA KOJI JE NASMIJAO REGION DO SUZA: Evo da li je Suad naučio da skija! (VIDEO) - Volim Podgoricu

OGLASILI SE AUTORI SNIMKA KOJI JE NASMIJAO REGION DO SUZA: Evo da li je Suad naučio da skija! (VIDEO)

Snimak Suada koji uči da skija na Bjelašnici objavili su gotovo svi mediji u regionu. Ovaj snimak je neposredno posle objavljivanja postao viralni hit.

IMAMO HIT Cio Balkan UPRAVO VRIŠTI OD SMIJEHA: “Desna skija. Suade, digni glavu Suade, ne u basamake, medo je tamo!

Mediji iz Sarajeva pronašli su dvojac koji stoji iza nastanka ovog zabavnog klipa. Dino Ramčilović i Suad Tabaković, autori su ovog hita i kažu da je video nastao isključivo iz dobre šale za Instagram publiku.

“Video je i namijenjen isključivo kako bi nasmijao publiku, a ne u neke druge svrhe kako su to pojedinci shvatili. Dino, Suad i medo su odlučili da snime klip i nisu se baš nadali da će postati viralan već nakon par sati od objave. Većina domaćih i regionalnih portala je preuzela video s mog Instagram profila koji je nastao na Bjelašnici, a ovu priliku ću iskoristiti da pozovem direktora ZOI da nas ugosti. Mi ćemo povesti i medu ako treba”, kroz smijeh je rekao Ramčilović, autor snimka i famozni instruktor skijanja.

“Dino i ja smo dugogodišnji prijatelji i već dugo se bavimo planinarenjem, ribolovom, lovom, polumaratonci smo, a volimo ponekad da se zaputimo i na planine kako bismo skijali ili sankali. Prije nekoliko dana došli smo na ideju da snimimo jedan ovakav klip u kom ću odglumiti početnika u skijanju, dok će mi Dino biti učitelj. Vjerovali ili ne, sam tekst i govor tijela na snimku su apsolutno spontani, klip je snimljen iz prvog puta, a najmanje deset puta smo ga pregledali kako bismo se dobro ismijali i tek onda ga objavili na Instagramu”, kazao je.

 

Klix.ba

2 komentara

  1. You make so many great points here that I read your article a couple of times. Your views are in accordance with my own for the most part. This is great content for your readers.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com