UBISTVO BOGATOG BIZNISMENA Uhapšeni mladić i djevojka iz CRNE GORE (VIDEO) - Volim Podgoricu

UBISTVO BOGATOG BIZNISMENA Uhapšeni mladić i djevojka iz CRNE GORE (VIDEO)

U toku je kriminalistička obrada većeg broja privedenih lica u okviru istrage ubistva mladog bogatog biznismena Miloša Ostojića u Istočnom Sarajevu, a na području Istočnog Novog Sarajeva pronađen je zapaljen automobil “golf 5”, za koji se takođe smatra da je u vezi sa izvršenjem ovog krivičnog djela.

Podsjetimo, u Sarajevu su danas su uhapšeni mladić i djevojka u automobilu nikšićkih registarskih tablica, kao i još nekoliko osoba, koji se dovode u vezu sa ubistvom Miloša Ostojića (30) u Istočnom Sarajevu.

Na raskrsnicu kod Američke ambasade u Sarajevu stiglo je čak sedam policijskih vozila Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, a osim njih, tu je bilo prisutno i vozilo Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH, koja je zadužena za osiguranje diplomatskog objekta, prenosi Avaz.ba.

Iz Operativnog centra MUP Kantona Sarajevo su kazali da se radi o policijskoj akciji o kojoj ne žele da govore.

Avaz navodi da su mladić i djevojka iz “reno klija” odvedeni u Policijsku upravu Novo Sarajevo i da se dovode u vezu s likvidacijom Miloša Ostojića.

Privedeno više osoba

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske saopšteno je da su pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet, pod nadzorom republičkog javnog tužioca, završili uviđaj na mjestu gdje je sinoć u Istočnom Sarajevu nepoznato lice izvršilo krivično djelo “teško ubistvo”.

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Srpske su, u saradnji sa Policijskom upravom Istočno Sarajevo, u okviru istrage do sada priveli veći broj lica koja bi mogla da se dovedu u vezi sa Ostojićevim ubistvom.

Miloš OstojićFOTO: RAS SRBIJA
Miloš Ostojić

Za sada se zna da je Ostojiću ubica priredio zasjedu ispred kluba, čekao ga neko vrijeme i čim je izašao iz vozila pucao je na njega.

Ostojićeva porodica je vlasnik više više firmi, kao i poznate pekare „Zlatno Zrno“.

Istragu o ubistvu Ostojića preuzela je Uprava za organizovani i teški kriminalitet, potvrđeno je u MUP Republike Srpske.

Prebacivanje uhapšenih u Istočno Sarajevo

Sarajevska kantonalna policija predaće u nadležnost Policijske uprave Istočno Sarajevo osobe koje su se nalazile u vozilu koje je danas u Sarajevu kontrolisano na zahtjev Policijske uprave Istočno Sarajevo, rekla je portparol MUP-a Kantona Sarajevo Suvada Kuldija.

Ona nije mogla da kaže o koliko osoba je riječ.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com