Novogodišnji poklon koji je raznježio region: Složni radnici kupili automobil kolegi, a njihov razlog gađa pravo u srce - Volim Podgoricu

Novogodišnji poklon koji je raznježio region: Složni radnici kupili automobil kolegi, a njihov razlog gađa pravo u srce

Neobičan gest učinili su zaposleni jednog preduzeća iz Bihaća koji su svom kolegi Seadu Hodžić u predstojeće novogodišnje praznike uljepšali kupovinom automobila.

Vlasnik ove firme rekao je za “Nezavisne” kako su radnici spontano došli na ovu ideju.

– Sead se zaposlio prije godinu dana kod nas i stvarno to je jedan vrijedan i zlatan dečko. Prije mjesec dana položio je vozački ispit, ali problem je što nema automobil i uvijek se muči kako da se doveze do posla, s obzirom na to da ne živi tako blizu – kaže on.

Dodaje kako je Hodžić iz višečlane porodice slabijeg materijalnog stanja i da je ono što zarađuje, praktično, jedini izvor prihoda za njih. Dodaje kako je podržao ideju svojih radnika i da su svi odlučili da izdvoje dio novca kako bi kolegi kupili automobil.

– Istina, automobil je polovan, ali je u vrlo dobrom stanju i nadam se da će ga služiti dugo – kaže vlasnik firme.

Hodžić kaže da ga je poklon kolega prijatno iznenadio i da ga nije očekivao.

– Kad sam došao na posao, dočekao me je cio kolektiv i isprva nisam znao o čemu se radi. Morao sam da hodam zatvorenih očiju, a kada sam ih otvorio, imao sam šta i da vidim. Ovo je najlepši novogodišnji poklon koji sam mogao da dobijem, čak je bio uvezan crvenom trakom – kaže presrećni Hodžić.

Dodaje kako je ovo samo još jedan dokaz prijateljstva i kolegijalnosti koja vlada u ovom malom, ali uspešnom privrednom kolektivu.

Kolege su bile veoma radosne što se Hodžić iskreno obradovao i što su uspjeli da ga usreće.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com