Na YouTube stigao film The Books of Knjige: Slučajevi pravde - Volim Podgoricu

Na YouTube stigao film The Books of Knjige: Slučajevi pravde

Dugo očekivani dugometražni igrani film “Slučajevi pravde” sinoć je imao TV premijeru na prvom programu RTCG-a, a od danas može se vidjeti i na internetu, i to na zvaničnom YouTube kanalu The Books of Knjige.

“U duhu novogodišnjih praznika odlučili smo da film postavimo na internet zbog svih onih koji su ga dugo i željno čekali da izađe iz bioskopsko-festivalske distribucije. Na taj način se jesmo odrekli dijela prihoda koji dolaze od prodaje regionalnih TV prava, ali se to čini kao manja šteta od one da bi poslije TV premijere na RTCG-u internetom sigurno kružio neki očajni piratski snimak. Nismo mogli da dozvolimo da, pored svih ekonomskih neprilika, ljubitelji našeg rada imaju dodatne izdatke za oftamologa”, kazao je Zoran Marković Zonjo, režiser filma i jedan od protagonista.

Regionalni mediji su ovaj film najavljivali kao najbrutalniju komediju još od raspada Jugoslavije, dok je sama autorska ekipa The Books of Knjige često izjavljivala da je ovo njihov najbolji proizvod od samog osnivanja.

Pored Buksovaca u filmu glume: Nikola Pejaković, Tihana Ćulafić, Nebojša Glogovac, Sejdo Alijaj, Izudin Bajrović, Zoran Kesić, Zenit Đozić, Ljubo Kaličanin, Mladen Stojanović i drugi.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com