PODGORICA: Dvije godine od ubistva Sekulovića - Volim Podgoricu

PODGORICA: Dvije godine od ubistva Sekulovića

U januaru 2017. godine Podgoričane je uznemirila još jedna eksplozija. Te večeri, stradao je Đorđe Sekulović, a njegova prijateljica Jelena Korać je preživjela snažnu detonaciju

Sekulovićevo tijelo je iz vozačevog sjedišta zajedno sa krovom automobila katapultirano u vazduh, raspolućeno od gelera i udarne sile, palo uz samo auto. Sve se odigralo tik uz OŠ “Maksim Gorki”.

Sekulović je u januaru iste godine izašao iz zatvora gdje je služio kaznu zbog razbojništva. Ispod njegovog automobila marke “reno megan” beranskih tablica bila je podmetnuta bomba koja je eksplodirala kada je Sekulović sa djevojkom ušao u auto. On je od siline eksplozije izletio iz auta, dok su djevojku vatrogasci izvukli iz vozila. Motiv ovog zločina nije poznat. Nekoliko sati nakon smrti, na stranici potrčko.me čiji je vlasnik bio ubijeni Đorđe Sekulović pojavio se natpis “Silence is golden” što su mediji pripisali kriminalnoj poruci, ali IT stručnjaci ubrzo su pojasnili da je ta stranica najvjerovatnije hakovana ili da je neko ko ima direktan pristup ostavio tu poruku.

Do danas, zvanično, nema osumnjičenih za ovo krivično djelo.

(FOS Media)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com