Plaćeni ubica koji je ubio Nebojšu Markovića trebalo da ubije i Alana Kožara - Volim Podgoricu

Plaćeni ubica koji je ubio Nebojšu Markovića trebalo da ubije i Alana Kožara

Plaćeni ubica Der Čaba (38) iz Subotice, koji je osumnjičen za nedavnu likvidaciju Nebojše Markovića na Banovom brdu u Beogradu, povezuje se sa pokušajem ubistva Baranina Alena Kožara koji se nalazi u bjekstvu, pišu Dnevne novine pozivajući se na Slobodnu Bosnu.

Slobodna Bosna je objavila da je sarajevska policija uhapsila je Čaba 20. septembra 2017. godine, zajedno sa Markom Gojčevićem, rođenim u Baru. Njih dvojica su, kako navodi Slobodna Bosna, tokom ispitivanja rekli da je cilj njihove “posjete” tada u glavnom gradu Bosne i Hercegovine bila likvidacija izvjesne osobe za koju su tvrdili da se krije u Sarajevu.

Navodno, tada je jedan od uhapšenih plaćenih ubica priznao sarajevskim inspektorima da je trebalo da likvidiraju Alena Kožara. Kako prenosi Slobodna Bosna za Kožara se tvrdilo da je 2014. godine navodno učestvovao u likvidaciji Armina Muše Osmanagića. Navodno, Marko Gojčević bio je upravo pripadnik Mušine grupe.

Za Baraninom Alenom Kožarom raspisana je međunarodna potjernica zbog sumnje da je počinio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije koja se sumnjiči za ubistvo Danilovgrađanina Slobodana Šaranovića.

Crvena Interpolova potjernica raspisana je za Kožarom po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva Crne Gore, koje je pokrenulo opsežnu istragu u tom predmetu.

Šaranović je ubijen 11. marta prošle godine ispred svog stana u budvanskom naselju Dubovica. Prema sumnjama istražitelja, ubice su crnim BMW-om prišle Šaranoviću sleđa i pucale u njega iz dva različita oružja. Policija je dan kasnije pronašla zapaljen automobil i automatsku pušku. Svi predmeti i pronađene stvari upućeni su na vještačenje u danilovgradski Forenzički centar. Upravo ta vještačenja su potvrdila sumnje o umiješanosti Kožara u organizovanje ubistva Šaranovića.

Dnevne novine

1 komentar

  1. Thanks for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do some research on this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more from this post. I am very glad to see such wonderful info being shared freely out there.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com