Home / NOVOSTI / Poništena odluka o smjeni direktora RTCG Vladana Mićunovića

Poništena odluka o smjeni direktora RTCG Vladana Mićunovića

Osnovni sud u Danilovgradu poništio je odluku generalnog direktora Javnog servisa Božidara Šundića o smjeni direktora televizije Vladana Mićunovića.

Mićunovićev advokat Siniša Gazivoda najavio je nastavak postupka protiv RTCG, i poručio da će nastaviti da štiti interese svog klijenta. Očekuje da drugostepeni sud potvrdi presudu. Advokati će sada tražiti odštetu zbog nezakonitog otkaza.

U obrazloženju presude podsjeća se da je Mićunović smijenjen zbog ugovora NVO CGO i RTCG, pogrešnog interpretiranja istraživanja javnog mnenja o gledanosti javnog servisa i neusvajanja programsko produkcionog plana.

Mićunović je naveo, a sud prihvatio, da on nije imao ništa sa produkcionim planom, jer ga usvaja Savjet RTCG čiji on nije bio član, kao i da nije zaključio ugovor sa CGO koji je ustvari samo bio povod za političke smjene bivšeg rukovodstva RTCG-a.

TV Vijesti

Check Also

JOVANA (18) POBIJEDILA RAK, PA DOPLIVALA DO ČASNOG KRSTA! Učenica gimnazije pobJedu posvetila svima koji se bore sa kancerom! OD NJENOG GOVORA SVIMA SU KRENULE SUZE 

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *