SAD KAŽU ,,ZA NEKOLIKO SATI”: Da li će građani Bara, Sutomora i Ulcinja uskoro dobiti najskuplju struju u regionu!? - Volim Podgoricu

SAD KAŽU ,,ZA NEKOLIKO SATI”: Da li će građani Bara, Sutomora i Ulcinja uskoro dobiti najskuplju struju u regionu!?

Već nekoliko puta od jutros iz  Elektroprenosnog sistema Crne Gore data  obećanja da će građani Bara, Ulcinja i Sutomora uskoro dobiti struju. Od realizovanja obećanog za sada ništa.

“Dalekovodne ekipe CGES-a iz Nikšića i Podgorice, od ranih jutarnjih časova su na trasi 110 kV dalekovoda ‘Podgorica2- Vipazar’, gdje je lociran kvar. U odnosu na juče, vremenske prilike su nešto stabilnije, ali zbog kompleksnosti havarije, koja se ogleda u prekidu provodnika vršne faze između Rvaša i Drušića, u narednih nekoliko sati se očekuje sanacija kvara, nakon čega će potrošači Bara, Sutomora i Ulcinja dobiti uredno napajanje električnom energijom”, navli su oni prije sada već više od tri sata.

???Dalekovodne ekipe #CGES-a iz Nikšića i Podgorice, od ranih jutarnjih časova su na trasi 110 kV dalekovoda…

Gepostet von Crnogorski elektroprenosni sistem AD am Freitag, 11. Januar 2019

Naglašavaju da ekipe nadljudskim naporima pokušavaju otkloniti kvar, kako bi se stvorili uslovi za redovno napajanje potrošača strujom.

Ekipe #CGES-a čine sve što mogu kako bi se što prije uspostavilo redovno napajanje električnom energijom u Sutomoru, Baru i Ulcinju.

Gepostet von Crnogorski elektroprenosni sistem AD am Freitag, 11. Januar 2019

Podsjetimo, Bar, Sutomore i Ulcinj ostali su bez struje juče u podne. zbog kvarova na dalekovodima Podgorica-Virpazar i Bar -Budva, koji su nastali uslije nevremena.

Jagoš Pupović, direktor CGES-a, sinoć je saopštio da su ekipe morale da se povuku zbog loših vremenskih uslova, i zamolio je potrošače za razumijevanje.

“Naše ekipe izašle su na teren i pokušale na sve načine da otklone kvar, na dalekovodu Virpazar Podgorica dva, međutim zbog teške vremenske situacije to nije bilo moguće. Oni su u večernjim satima locirali kvar na dalekovodu, ali s obzirom na vremenske uslove i mrak nije moguće otkloniti kvar prije jutra. Što se tiče dalekovoda, Budva – Bar ekipe ništa nijesu mogle da urade osim da se povuku večeras”, kazao je sinoć Pupović.

Ostaje da se vidi da li će građanima ove tri opštine na jugu naše zemje do kraja zemlje biti omogućeno napajanje najskupljom strujom u regionu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com