Home / NOVOSTI / Hronika / Mijović: Stanković da uhapsi sve umiješane u slučaj finansiranja DPS-a

Mijović: Stanković da uhapsi sve umiješane u slučaj finansiranja DPS-a

Povodom video snimka koji se juče pojavio u javnosti oglasio se  predsjednik GP Nova ljevica, Saša Mijović.

Saopštenje Mijovića prenosimo integralno.

Stanković da uhapsi sve umiješane u slučaj nezakonitog finansiranja političke kampanje DPS.

Za ono što svi već odavno znamo, polako počinju da stižu i dokazi. Zato usljed očiglednog dokaza o nezakonitom finansiranju političke kampanje DPS, zahtijevamo od VDT Ivice Stankovića da pohapsi sve umiješane, a ukoliko to ne uradi, onda da on podnese ostavku. Pozivamo Vas da se počnete baviti svojim poslom, a ne da živite metaforu “slon u prostoriji”-ignorisanje očiglednog.

Pozivamo Vas da prekinete praksu navikavanja naroda na to da su ovakve stvari, kada je vlast u pitanju, normalne i da prolaze bez sankcija. Ne želimo tužilaštvo koje moramo stalno pozivati da radi svoj posao. Pogotovo kada su u pitanju ovakvi slučajevi koji su presudni za uvođenje vladavine prava, koji udaraju u temelje demokratije, koji su ogledni primjer političke i korupcije na visokom nivou, kupovine glasova i na taj način manipuliše izbornom voljom građana.

Ukoliko tužilaštvo odbije da radi svoj posao, građanima ne preostaje ništa drugo do izlaska na  ulice i traženja ostavki svih koji su odgovorni.

Check Also

JOVANA (18) POBIJEDILA RAK, PA DOPLIVALA DO ČASNOG KRSTA! Učenica gimnazije pobJedu posvetila svima koji se bore sa kancerom! OD NJENOG GOVORA SVIMA SU KRENULE SUZE 

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *