Mijović: Stanković da uhapsi sve umiješane u slučaj finansiranja DPS-a - Volim Podgoricu

Mijović: Stanković da uhapsi sve umiješane u slučaj finansiranja DPS-a

Povodom video snimka koji se juče pojavio u javnosti oglasio se  predsjednik GP Nova ljevica, Saša Mijović.

Saopštenje Mijovića prenosimo integralno.

Stanković da uhapsi sve umiješane u slučaj nezakonitog finansiranja političke kampanje DPS.

Za ono što svi već odavno znamo, polako počinju da stižu i dokazi. Zato usljed očiglednog dokaza o nezakonitom finansiranju političke kampanje DPS, zahtijevamo od VDT Ivice Stankovića da pohapsi sve umiješane, a ukoliko to ne uradi, onda da on podnese ostavku. Pozivamo Vas da se počnete baviti svojim poslom, a ne da živite metaforu “slon u prostoriji”-ignorisanje očiglednog.

Pozivamo Vas da prekinete praksu navikavanja naroda na to da su ovakve stvari, kada je vlast u pitanju, normalne i da prolaze bez sankcija. Ne želimo tužilaštvo koje moramo stalno pozivati da radi svoj posao. Pogotovo kada su u pitanju ovakvi slučajevi koji su presudni za uvođenje vladavine prava, koji udaraju u temelje demokratije, koji su ogledni primjer političke i korupcije na visokom nivou, kupovine glasova i na taj način manipuliše izbornom voljom građana.

Ukoliko tužilaštvo odbije da radi svoj posao, građanima ne preostaje ništa drugo do izlaska na  ulice i traženja ostavki svih koji su odgovorni.

1 komentar

  1. Great – I should definitely say I’m impressed with your website. I had no trouble navigating through all tabs as well as related information. It ended up being truly easy to access. Nice job…

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com