BAKA MARA JE GENIJALAC: Ima IQ 156, a u 74. godini vesla, trči, pliva, vozi rolere, dok se njene vršnjakinje ne pomjeraju ispred TV (VIDEO) - Volim Podgoricu

BAKA MARA JE GENIJALAC: Ima IQ 156, a u 74. godini vesla, trči, pliva, vozi rolere, dok se njene vršnjakinje ne pomjeraju ispred TV (VIDEO)

Danas je penzionerka i višestruka državna šampionka u veslanju u veteranskoj kategoriji, Mara Čabrić, čiji je IQ 156, govorila je o svom životu.

FOTO: PRINTSCREEN/PRVA TV

Na konstataciju voditeljke da je ova žena pravo čudo u Srbiji jer se njene vršnjakinje žale na bolove, a da se ona osjeća kao djevojčica, Mara odgovara da zdravlje dolazi iz glave.

FOTO: PRINTSCREEN/PRVA TV

“U stvari mi je jako žao što sam ja ovakav izuzetak za moju generaciju. To je tužno. Sport je divna stvar, ja uživam u sportu i čudi me zašto više žena mojih godina ne čine to isto?”, pita se Čabrić.

“Ne prestajemo da se bavimo sportom zato što starimo, nego starimo zato što prestajemo da se bavimo sportom.”

FOTO: PRINTSCREEN/PRVA TV

Prema njenim riječima, njene vršnjakinje se fizički ne osjećaju dobro zato što su se zapustile i čovjek mora cijelog života da bude aktivan u svakom smislu. Fizički i mentalno organizam mora da se održava.

Mara Čabrić podijelila je iskustvo sa gledaocima o svom veslanju u veteranskoj konkurenciji, jer je jedina žena, o osvajanju medalje i uopšte o bavljenju žena sportom u Srbiji.

penzioneri.me/Foto Printscreen/Prva

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com