OGLASIO SE KOALICIONI PARTNER: Evo šta je Popović rekao o aferi ,,KOVERAT” - Volim Podgoricu

OGLASIO SE KOALICIONI PARTNER: Evo šta je Popović rekao o aferi ,,KOVERAT”

Liberalna partija poziva pravosudne organe i Agenciju za sprječavanje korupcije da na osnovu svojih nadležnosti i obaveza obavijeste javnost o dešavanjima u aferi sa Atlas bankom i objavama njenog većinskog vlasnika Duška Kneževića te da  preuzmu potrebne radnje u skladu sa zakonima Crne Gore, a posebno zbog osjetljivosti teme, transparentno i nepristrasno.

“Pozivamo i političke partije, čiji to nije posao i nadležnost, posebno one koji ne poštuju ni crnogorsku državu ni institucije sistema, da prestanu da uznemiravaju javnost i uzbunjuju građane demagogijom i neutemeljenim ocjenama”, saopštili su iz ove stranke.

Liberali se, kako ističu, u svom političkom djelovanju oduvijek zalažu za vladavinu prava, pravnu i pravednu državu u kojoj ne može biti nedodirljivih ali i za odgovoran pristup javnosti, istinu, poštovanje institucija i zakona.

 Podsjetimo, predsjednik Atlas grupe, Duško Knežević, dostavio je u petak nekim medijima video snimak na kome se vidi kako bivšem gradonačelniku Podgorice i funkcioneru Demokratske partije socijalista DPS Slavoljubu Stijepoviću, predaje kovertu, a  nakon toga reagovao je Stijepović koji je kazao da je riječ o smišljenoj podvali.

1 komentar

  1. A vidju ovog tobos politicara? On kao ima svoj stav, on kao nesto predlaze.. hahahha.. poluliberal…

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com