U Novu godinu sa novim rješenjima - Volim Podgoricu

U Novu godinu sa novim rješenjima

NLB Banka je inovirala ponudu za klijente iz segmenta poslovanja sa pravnim licima, uvrstivši u svoju ponudu dva tipa poslovnih paketa, NLB Start i NLB Business paket.

Nova godina u NLB Banci donijela je nova rješenja za sve njene klijente ali i one koji to nisu a žele da unaprijede svoje poslovanje. Poslovni paketi sadrže set finansijskih proizvoda i usluga koji su u okviru paketne ponude dostupni po veoma pristupačnim cijenama.

Kako bi se ostvarili poslovni ciljevi i istovremeno obavili svakodnevni zadaci, u okviru paketa mogu se koristiti sljedeće usluge: NLB poslovni račun, NLB Visa Business Electron debitna kartica, NLB Visa Business Silver kreditna kartica, SMS obavještenje, NLB Proklik elektronsko bankarstvo, dnevni izvodi putem mejla za jednostavan pregled svakodnevnih poslovnih transakcija, osiguranje od zloupotrebe kartice.

Paketi su dostupni po cijeni od 9,5 EUR i 12,5 EUR mjesečno, a zavisno od broja usluga za koje se klijenti opredijele.
“NLB Start i NLB Business paket njihovim vlasnicima treba da donesu više vremena za zahtjevnije dnevne zadatke i poslovno odlučivanje, jer će poslovanje sa bankom uz usluge iz paketa biti jednostavnije i brže. Sve što je potrebno za svakodnevne poslovne aktivnosti u jednom preduzeću obuhvatili smo u ova dva paketa, koja kijenti mogu da izaberu u zavisnosti od obima poslovanja, i ostalih profesionalnih potreba. Željeli smo da već na samom početku godine ponudimo nešto novo i korisno i na taj način najavimo sve dobre stvari koje pripremamo, za naše korporativne klijente.”, istakao je Dino Redžepagić, izvršni direktor u NLB Banci.

NLB Banka se aktivno bavi potrebama svojih klijenata, istražuje tržište i kreira jednostavnija i bolja rješenja za  njih kako bi ostvarili što bolje rezultate poslovanja i doprinijeli razvoju crnogorske ekonomije.

2 komentara

  1. I’m impressed, I must say. Actually rarely must i encounter a weblog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you may have hit the nail for the head. Your notion is outstanding; the pain is something that not enough individuals are speaking intelligently about. My business is happy we found this at my seek out something regarding this.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com