UMALO TUČA DAČIĆA I VUČIĆA SA KOSOVARIMA: Ketrin Ešton albansku delagaciju izbacila sa sastanka - Volim Podgoricu

UMALO TUČA DAČIĆA I VUČIĆA SA KOSOVARIMA: Ketrin Ešton albansku delagaciju izbacila sa sastanka

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da je tokom jednog sastanka Beograda i Prištine u Briselu zamalo došlo do tuče između njega i tadašnjeg kosovskog ministra pravde Hajredina Kucija.

Dačić je to rekao povodom izjave predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da je nekadašnji kosovski ministar pravde prilikom jednog susreta beogradske i prištinske delegacije skočio na Dačića i da je on morao da mu priskoči u pomoć.

Kako je Dačić rekao, ta situacija se dogodila prije nekoliko godina, kada je on bio premijer i kad su u delegaciji bili i on i Vučić.

Kako je naveo, ”najekstremniji su bili ministar pravde Hajredin Kuci i Edita Tahiri.”

“Ja sam se iznervirao, svašta sam im rekao – ko su oni da stalno napadaju Srbiju da smo izvršili genocid, ništa oni ne prihvataju. Kad je Kuci rekao da smo mi Srbi ubice, umalo nije došlo do fizičkog obračuna”, kazao je Dačić.

“Skočili smo preko stola Kuci i ja da se maltene fizički obračunamo. Onda je Vučić skočio, pale su teške riječi, da bi smo ih na kraju ućutkali. Čak ih je sve Ketrin Ešton izbacila sa sastanka”, ispričao je Dačić.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com