,,Marković ćutanjem potvrdio da je novac legao u DPS” - Volim Podgoricu

,,Marković ćutanjem potvrdio da je novac legao u DPS”

Predsjednik Vlade Duško Marković, i drugi čovjek DPS-a, juče u Gusinju nijednom riječju nije demantovao činjenicu da je novac iz koverte koji je od Duška Kneževića uzeo Slavoljub Stijepović završio u kasu njegove partije, saopštili su danas iz Građanskog pokreta URA.

FOTO: GRAĐANSKI POKRET URA

Kažu da je umjesto toga, Duško Marković na poprilično smušen način pokušao da se napravi neobaviješten i da izigrava premijera neke od zemalja zapadne demokratije.

“Tako se u državi gdje presude pred inostranim sudovima padaju svakodnevno, gdje se tužilaštvo otvoreno stavlja na stranu vladajuće partije u bezbroj afera vezanih za DPS, on poziva na iste i građanima Crne Gore poručuje da će one završiti cijeli posao. Tako nastavlja praksu svojih partijskih kolega i vrijeđa inteligenciju iole razumnog čovjeka u Crnoj Gori”, navode u URI.

Oni dodaju da je Marković morao jasno i nedvosmileno da se odredi prema slučaju, a ne da pokušava da brani neodbranjeno.

“Na svu sreću, čak i dokumentovane stvari o funkcionisanju njegove partije izlaze na vidjelo, a stvari se pod tepih više ne mogu gurati a da ih svi ne primijete“, zaključuju u URI.

CdM

2 komentara

  1. Meni se cini da vi nijste shvatili Premijera, da je sve odlicno i precizno kazao kao malo koji vrhunski politicar ..

  2. I am usually to blogging and i really appreciate your posts. Your content has truly peaks my interest. My goal is to bookmark your website and keep checking for first time info.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com