NA POMOLU RAZVOD? Fudbaler i pjevačica nijesu potpisali PREDBRAČNI UGOVOR - Volim Podgoricu

NA POMOLU RAZVOD? Fudbaler i pjevačica nijesu potpisali PREDBRAČNI UGOVOR

Skandal Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa i eksplicitne fotografije koje su procurele u javnosti potresaju Srbiju i region, a Jelenin suprug fudbaler Duško Tošić navodno je već razgovarao sa advokatom o razvodu.

Kako je rekao Duškov prijatelj i kolega, fudbaler i pjevačica nijesu potpisali predbračni ugovor pa će sve što je Tošić zaradio morati da podijele sa Karleušom u slučaju razvoda.

– Kada su se Jelena i Duško vjenčali, on nije imao jak ugovor i nije bilo potrebe da prave predbračni ugovor. Zbog toga se sve što je Duško zaradio u braku vodi kao zajednička imovina, a samo je u Turskoj zaradio više od četiri miliona eura. Kada je donio odluku da ne želi da sačuva brak i da ne može da se nosi sa sramotom i pritiskom javnosti, shvatio je i da mu je pametnije da se što prije razvede kako bi sačuvao 14 miliona, koji mu još nijesu uplaćeni. Pogotovo što sve što je do sada zaradio mora da podijeli sa Jelenom – navodi Duškov prijatelj i ističe da će fudbaler gledati da na najbolji način osigura djecu.

Foto: Instagram

Podsjetimo, Jelena Karleuša našla se u centru porno skandala kada su navodni printskrinovi vrelog razgovora preko Fejstajma sa bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješom ugledali svjetlost dana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com