Home / ŽIVOT + / Showbiz / NA POMOLU RAZVOD? Fudbaler i pjevačica nijesu potpisali PREDBRAČNI UGOVOR

NA POMOLU RAZVOD? Fudbaler i pjevačica nijesu potpisali PREDBRAČNI UGOVOR

Skandal Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa i eksplicitne fotografije koje su procurele u javnosti potresaju Srbiju i region, a Jelenin suprug fudbaler Duško Tošić navodno je već razgovarao sa advokatom o razvodu.

Kako je rekao Duškov prijatelj i kolega, fudbaler i pjevačica nijesu potpisali predbračni ugovor pa će sve što je Tošić zaradio morati da podijele sa Karleušom u slučaju razvoda.

– Kada su se Jelena i Duško vjenčali, on nije imao jak ugovor i nije bilo potrebe da prave predbračni ugovor. Zbog toga se sve što je Duško zaradio u braku vodi kao zajednička imovina, a samo je u Turskoj zaradio više od četiri miliona eura. Kada je donio odluku da ne želi da sačuva brak i da ne može da se nosi sa sramotom i pritiskom javnosti, shvatio je i da mu je pametnije da se što prije razvede kako bi sačuvao 14 miliona, koji mu još nijesu uplaćeni. Pogotovo što sve što je do sada zaradio mora da podijeli sa Jelenom – navodi Duškov prijatelj i ističe da će fudbaler gledati da na najbolji način osigura djecu.

Foto: Instagram

Podsjetimo, Jelena Karleuša našla se u centru porno skandala kada su navodni printskrinovi vrelog razgovora preko Fejstajma sa bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješom ugledali svjetlost dana.

Check Also

ČOVJEK IMA 94 DJECE, 39 ŽENA I 34 UNUKA I SVI ŽIVE POD ISTIM KROVOM: Ovo je NAJVEĆA porodica na svijetu! Evo kako se slažu i ko sprema ručak! (VIDEO)

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *