PODGORIČANI REVOLTIRANI: Ako čak šetate sa ženom ili djevojkom, neko će morati da se žrtvuje… - Volim Podgoricu

PODGORIČANI REVOLTIRANI: Ako čak šetate sa ženom ili djevojkom, neko će morati da se žrtvuje…

Ukoliko ste imali naporan dan, proveli ga za kancelarijskim stolom, možda presavijeni za lap topom, ili vas đeca o jadu zabavila sa željama, na kraju možda vas i žena najurila iz kuće, čitalac portala Antena M predlaže pravu stvar za relaksaciju kako mozga tako i tijela – večernju šetnju kroz Zagorič.

Ništa ljepše no protegnuti noge ulicom Nikole Tesle, na pojasu od skretanja u ulicu Lutovačkih barjaktara pa sve do Petrol pumpe. Pravi podvig…

”O kakvoj dionici je riječ najbolje govore slike, čak bi ovoj stazi za pješake, iliti trotoaru, iliti u ovom slučaju slalomu, pozavidjela najveća imena skijanja, od Marsela Hiršera do Mikaele Šifrin. Sigurni smo, mi Zagoričani, da ovakve prepreke njih dvoje nijesu imali u višegodišnjoj bogatoj karijeri…”-napisao nam je čitalac uz fotografije.

Brojne kladionice na toj dionici mogle bi, tvrdi on, izaći sa ponudom ”kvota da će vas udariti kola dok šetate kroz Zagorič”, i dobro zaraditi.

Ako čak šetate sa ženom ili djevojkom, i pritom se držite za ruke, neko će morati da se ”žrtvuje za ekipu” i ide skoro sredinom ulice, tvrdi on.

”Ko na primjer šeta i gura kolica sa djetetom potrebno je da ugradi žmigavce da na vrijeme signalizira da pretiče kamion ili automobile na trotoaru…”- kazao nam je revoltirani čitalac.

”Da je sreće da je više ovakvih trotoara za pješake, i poziv ostalim djelovima Podgorice da se ugledaju na Zagorič…”-zaključio je.

Antena M

1 komentar

  1. ja neznsm kolik covjek treba da bude moron da provede dan bez obaveza u kuci a da neproseta Goricom ako je u blizini Nje, pluca se jednostavno pomlade …

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com