TEŽAK ZLOČIN: Marina S. (33) ubila prijatelja nakon svađe? - Volim Podgoricu

TEŽAK ZLOČIN: Marina S. (33) ubila prijatelja nakon svađe?

Detalji zločina u selu Guncati kod Knića, gdje je, kako se sumnja, Marina S. (33) usmrtila Petra P. (66). Prvo prijavila da je u pitanju prirodna smrt, a potom, ipak, sve priznala.

UBISTVU Petra P. (66), prošlog četvrtka u selu Guncati kod Knića, po svemu sudeći kumovali su alkohol i svađa. Zbog zločina je uhapšena Marina S. (33) koja se tereti da je nesrećnog čoveka udarila drvenom motkom u grudi. Kako je utvrđeno, njemu je puklo rebro, koje je zatim probilo plućno krilo i usmrtilo ga.

Pokojni Petar P. (66), rodom je iz sela Brđani kod Gornjeg Milanovca. Ubistvo se dogodilo u Marininoj kući, gdje je živjela sa dvije maloljetne ćerke. Ona je uhapšena i nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu, određen joj je pritvor do 30 dana. Nezvanično saznajemo da je Marina prvo policiji prijavila da je Petar umro prirodnom smrću, a potom je, ipak, priznala zločin.

U selu Guncati nerado govore o ovom slučaju. Meštani kažu da niko pouzdano ne zna šta se tačno desilo u kući gdje su u trenutku zločina bili samo Marina, Petar P. i izvesni Neša, njihov, navodno, zajednički poznanik iz okoline Užica.

– Taj mladić iz Užica, koliko znam, pomagao je mojoj ćerki oko brige o mališanima – priča Ilija Bečanović, otac osumnjičene Marine S. – Ne znam u kakvom je odnosu bila sa tim starijim čovjekom iz okoline Gornjeg Milanovca, niti sam se u to mešao. Ona je živjela u kući koju je dobila u nasledstvo od svog dede, mog oca, nekoliko stotina metara od moje kuće.

Ilija priča da je prošlog četvrtka, u popodnevnim časovima, kod njega došao Neša i kazao mu da su se Marina i Petar posvađali i da se desilo najgore. Odmah je otišao do ćerkine kuće, a nakon toga je obaveštena i policija.

– Video sam tog čovjeka kako leži na podu. Na stolu je bila flaša sa pivom, pa verujem da su prethodno pili. Nastradalog ne poznajem, niti znam šta je ona imala sa njim – kaže Ilija Bečanović.

Između Marine i Petra, i prije nekoliko mjeseci, navodno je došlo do sukoba i tuče. Marina je inače radila u jednoj trgovini u Kniću, ali je pre par godina proglašena za tehnološki višak i od tada se bavila poljoprivredom. Njen otac priča da je imala dvadesetak ari pod malinom, a išla je i na berbu u okolinu Užica.

– Neša je u trenutku zločina bio u dvorištu, dok su Marina i Petar bili u kući. Petar je, navodno, vrijeđao Marinu i nazivao je pogrdnim imenima. Ona to očigledno nije mogla da otrpi, pa je potegla motku – ispričao je otac uhapšene.

RODITELjI BRINU O DJECI

MARINA iz braka sa nevjenčanim mužem iz Pančeva, sa kojim se razišla, ima dve ćerke. Jedna ide u šesti, a druga u prvi razred osnovne škole.

– Moja supruga i ja spremni smo da brinemo o naše dvije unuke, a o ostalom neka odlučuju nadležni državni organi – kaže Ilija Bečanović.

Novosti

56 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com