SUĐENJE ZAVRŠENO: Majka se kaje što je ubila sina - Volim Podgoricu

SUĐENJE ZAVRŠENO: Majka se kaje što je ubila sina

Davanjem završnih riječi pred sudijom Milovanom Spasovićem u Višem sudu u Bijelom Polju, juče je okončan glavni pretres Edini Kastrat (18) iz Plava, zbog krivičnog djela teško ubistvo. Presuda će biti saopštena 21. januara, a zbog zaštite morala stranaka sa glavnog pretresa je isključena javnost, pišu Dnevne novine.

Kastrat se tereti da je svoje muško dijete, staro četiri mjeseca, 29. juna prošle godine bacila u Plavsku rijeku. Beba je, kako stoji u obdukcionom nalazu, preminula usljed utopljenja. U nalazu vještaka konstatovano je da je okrivljena u vrijeme izvršenja krivičnog djela bila u stanju smanjene uračunljivosti, ali ne bitno da nije mogla da shvati značaj učinjenog djela. Branilac okrivljene, advokat Milovan Nišavić, zatražio je od suda da se njegova klijentkinja što blaže kazni. Okrivljena je u cjelosti priznala krivično djelo teško ubistvo djeteta, te je prihvatajući završnu riječ svoga branioca izrazila kajanje i žaljenje tim što je uradila.

Ona je tokom istrage i na glavnom pretresu saopštila da je sa nevjenčanim suprugom živjela u lošim odnosima, te da je on, navodno, tukao i govorio pogrdne riječi.

“Nijesam više mogla da živim sa njim, na takav način, stalno maltretirana, zbog čega sam odlučila da ovo uradim. Prethodno je drugo naše osamnaestomjesečno dijete bilo kod nevjenčanog supruga i njegove rodbine. To mi je sinulo odjednom, dok je sin spavao”, kazala je tokom saslušanja Kastrat.

Dnevne novine

1 komentar

  1. I’m truly enjoying the design and layout of your website. It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often. Did you hire out a designer to create your theme? Outstanding work!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com