NAJSREĆNIJA SAM KAD MI RENDAŠ R*BICU! Evo kako je JK stalno pokazivala Ognjenu koliko ga voli. Ove PORUKE su pravi ŠOK! - Volim Podgoricu

NAJSREĆNIJA SAM KAD MI RENDAŠ R*BICU! Evo kako je JK stalno pokazivala Ognjenu koliko ga voli. Ove PORUKE su pravi ŠOK!

Jelena Karleuša povjerila se Ognjenu Vranješu da joj je suprug Duško Tošić pretio zbog afere s njegovom kolegom, a pjevačica je pritom fudbaleru pisala šta bi voljela da joj on radi.

Pjevačica je u jednoj prepisci s fudbalerom Anderlehta, s kojim se tajno viđala čak dvije godine, pominjala planove za njihovu zajedničku budućnost, ali je i naglasila da će im biti teško zbog njenog muža.

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

“Pa šta da ti kažem kad ti pričaš da će te on ubiti?”, rekao je fudbaler, što je JK i potvrdila.

“Pa on mi je prijetio tako”, kazala mu je Jelena.

Vranješ se očigledno iznervirao zbog Tošićevih riječi, pa je obećao tadašnjoj ljubavnici da će stati u njenu zaštitu i postaviti svoja leđa ukoliko dođe do problema.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ, PRINTSCREEN INSTAGRAM

“I ti misliš da bih ja pustio da te on povredi?”, upitao je Vranješ Karleušu, što je nju veoma dirnulo, pa mu je, po ko zna koji put izjavila ljubav.

“Bebo, volim te. Ja sam najsrećnija kad sam sa tobom. Kad pjevamo, kad se vozimo, kad se držimo za rukice, kad mi rendaš ribicu”, povjerila mu je Jelena svoja osjećanja, nakon čega su prekinuli komunikaciju.

FOTO: PRINTSCREEN, TWITTER

Podsjetimo, ljubav između pevačice i bosanskog fudbalera bila je toliko jaka da je ona želela da mu rodi i dete. Prema porukama koje su razmenjivali, a u koje smo imali uvid, Jelena je u jednom trenutku njihove veze posumnjala da je trudna, ali bila je lažna uzbuna. Njih dvoje su dugo krili vezu, ali je Jeleni muž našao prepisku s Vranješom i sve otkrio. Ubrzo su u javnosti isplivale Karleušine porno-fotografije koje je slala ljubavniku, kao i poruke u kojima mu je do detalja objašnjavala šta voli da joj radi tokom seksa.

FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ

Kurir.rs/Ekipa Kurira, Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com