UHAPŠENI PODGORIČANI: Krali i u narodnoj kuhinji - Volim Podgoricu

UHAPŠENI PODGORIČANI: Krali i u narodnoj kuhinji

Hapšenjem tri osobe i podnošenjem krivične prijave protiv jednog lica službenici CB Podgorica rasvijetlili su četiri krivična djela.
Zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo krađa u produženom trajanju, podgorička policija je lišila slobode L.R. (35) iz Podgorice. Kako se sumnja, on je prvo iz jedne sportske kladionice, koristeći nepažnju zaposlene, otuđio 450 eura. Dva dana kasnije, osumnjičeni je, kakao se sumnja, kao gost jednog hotela sa recepcije otuđio mobilni telefon.
Službenici CB Podgorica su lišili slobode i S.K. (36) iz Podgorice zbog sumnje da je počinio krivično djelo krađa. S.K. se tereti da je ušao u narodnu kuhinju koja se nalazi u sklopu Hrama Hristovog Vaskrsenja, gdje je iskoristio nepažnju zaposlene u objektu i sa pulta ukrao drvenu kasu sa dobrovoljnim prilozima.

Policija je uhapsila i N.B. (23) iz Podgorice zbog sumnje da je počinio krivično djelo krađa. Kako se sumnja, on je iz kazina „Admiral“, koristeći nepažnju zaposlene, otuđio 450 eura.
Službenici CB Podgorica su protiv H.A. (23) iz Podgorce podnijeli poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa na štetu sportske kladionice „Maks Bet“. Sumnja se da je H.A. otvorio vrata sa zadnje strane objekta i potom iz njega otuđio 1.696 eura.

(Dan)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com