NOĆ KRVAVOG MJESECA: Večeras će mnogi koji pogledaju u nebo vidjeti RIJEDAK fenomen, za koji se vezuju mnoga proročanstva - Volim Podgoricu

NOĆ KRVAVOG MJESECA: Večeras će mnogi koji pogledaju u nebo vidjeti RIJEDAK fenomen, za koji se vezuju mnoga proročanstva

U Sjevernoj i Južnoj Americi kao i u djelovima Evrope u večeras će moći da se posmatra pomračenje super Mjeseca.

Ovo je jedino pomračenje u toku ove i sledeće godine, a Mjesec će biti bliži Zemlji i izgledaće veće i svetlije, prenosi AP.

Pomračenje počinje u večeras ili u ponedeljak ujutru, zavisno od lokacije i trajaće sat vremena.

Mjesec će poprimiti crvenkastu boju zbog Zemljine sijenke.

Sijenka Zemlje će u potpunosti prekriti Mjeseci tokom 62 minuta, naveli su naučnici i dodali da ukoliko bude vedro nebo fenomen će biti vidljiv u Sjevernoj i Južnoj Americi, ali i na Grenlandu, Islandu, u Irskoj, Velikoj Britaniji, Norveškoj, Švedskoj, Portugalu i na obalama Francuske i Španije.

 

Pomračenje Mjeseca, koje se događa samo 28 puta u jednom vijeku, mnogi teoretičari zavjere vide kao znak upozorenja biblijskog proročanstva koje se ostvaruje.

Džon Hagi, američki sveštenik, u svojoj apokaliptičnoj knjizi “Četiri krvava Mjeseca: nešto će se promeniti” sugeriše da je ova pojava ispunjene proročanstva opisanog u svetoj knjizi.

 

Hagi je napisao da se ovaj fenomen tokom potpunog pomračenja pominje u knjizi proroka Joela 2:31: “Sunce će se pretvoriti u tamu, a Mjesec u krv, prije nego što veliki i užasan Gospodnji dan dođe”.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com