VEČERAS NOĆAS JE POMRAČENJE MJESECA: Evo šta treba da uradite, posebno ova 3 znaka u horoskopu! - Volim Podgoricu

VEČERAS NOĆAS JE POMRAČENJE MJESECA: Evo šta treba da uradite, posebno ova 3 znaka u horoskopu!

Ove godine, 2019. prvo pomračenje Mjeseca biće 21.januara u jutarnjim satima na teritoriji Balkana u 6:16 h na 0.stepenu Lava.Mjesec ulazi u Raka 19.januara u ranim jutarnjim satima i i tokom 19.i 20. sve do 21. ujutru prelaziće preko znaka Raka, znakom kojim vlada i u fazi punjenja, on djeluje izrazito jako na sve predstavnike Zodijaka. Pun Mjesec je jednom godišnje u Lavu u vrijeme kada je Sunce u Vodoliji a kada je u fazi pomračenja znači da je u fazi punjenja prelazio preko tog ili prethodnog znaka. Tranzit Mjeseca preko Raka donosi pojačane emocije, neraspoloženje i nemogućnost kontrole emocija posebno kod Ovna, Vage, Raka i Jarca.

Ovi znaci mogu da pokažu najveću dozu netolerancije ili nemogućnosti da drže konce svog život u svojim ruakama čemu doprinosi i pozicija Urana na samom kraju Ovna koji će pred samo pomraćenje da bude u napetom aspektu sa prvim stepenima Lava i tko da će u stvari da podstiče ljutnju i nezadovoljstvo kod onih koji su već u takvom raspoloženju.

Trebalo bi obratiti pažnju na zdravlje i većina će biti prilično nespokojna i napeta jer će Mjesec dan-dva prije pomračenja praviti napet aspekt sa Merkurom, planetom intelekta, Saturnom, planetom svojeglavosti i ambicije i Plutonom u znaku Jarca zbog čega mogu biti poremećeni odnosi između onih koji će željeti da možda ponovo uspostave komunikaciju.

Do punog Mjeseca tj. do 21. januara u 6.16 m treba izbjegavati svaku vrstu rasprava, opterećenja na psihičkom i fizičkom planu, posebno izbjegavati alkohol, svako pretjerivanje čak i kod konzumiranja gaziranih pića, kafe i sokova. Sunce je u vrijeme pomračenja Mjeseca na nultom stepenu Vodolije u znaku u kome je inače slabo tako da će mnogi željeti da baš ta dva dana nešto urade, ono u čemu kasne i malo ko će moći da ih zaustavi u tome.

Izbjegavajate velike količine pića uoči punog Mjeseca
Svi koji su rođeni na prvih ili poslednjih pet stepeni nekog znaka osjetiće ovaj tranzit Mjeseca pred fazu pomračenja i posebno mogu biti neraspoloženi oni koji imaju na tim stepenima. Mjesec, Mars, Uran, Saturn ili Pluton . Prevelika očekivanja mogu rezultirati u razočaranju i u sklonosti ka raspravama, Koncentracija je loša i tada se donose odluke u afektu pod uticajem emocija ali ne i razuma.

Dobra strana ovog tranzita Mjeseca preko Raka tokom 19. i 20. januara je dobar aspekt koji će obrazovati sa Neptunom što odgovara umjetnicima ali napet aspekt sa Marsom kao i sa Venerom i Jupiterom može donijeti nerealna očekivanja kada je u pitanju posao sa strancima ili neki novac koji treba da stigne preko zvaničnih institucija.

astrozenit/J.Holclajtner

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com