PODGORICA: Naredne godine gradiće se NAJSAVREMENIJI HIPERMARKET u ovom dijelu EVROPE - Volim Podgoricu

PODGORICA: Naredne godine gradiće se NAJSAVREMENIJI HIPERMARKET u ovom dijelu EVROPE

Kompanija Voli trejd, vlasnika Dragana Bokana, ove godine će početi planiranje i projektovanje najsavremenijeg hipermarketa u ovom dijelu Evrope, dok će izgradnju, na nedavno kupljenim parcelama podgoričke fabrike “Radoje Dakić”, realizovati iduće godine, kazali su Dnevnim novinama u toj kompaniji.

O visini investicije i broju zaposlenih, kako smatraju, još je rano govoriti.

“Kada je riječ o visini investicije, kao i broju ljudi koje ćemo zapošljavati, odgovor ćemo dati nakon zaključivanja projekta. Na kupljenim parcelama fabrike “Radoje Dakić” planiramo izgradnju tržnog centra koji će predstavljati potpuno novu dimenziju trgovine i u čijem sklopu će biti najsavremeniji hipermarket u ovom dijelu Evrope”, rekli su u kompaniji.

Voli Trade je početkom ove godine kupio dvije parcele bivšeg “Radoja Dakića” za 5,65 miliona eura. Jedan od najvećih trgovinskih lanaca u Crnoj Gori će, kako su ranije kazali Dnevnim novinama, na kupljenom zemljištu graditi trgovački centar sa ekskluzivnom ponudom, novim i savremenim trgovačkim konceptom, kao novu upravnu zgradu.

Kupljenu imovinu čine zemljšte i materijali, kao i dva poslovna prostora. Podgorička fabrika Radoje Dakić” je u stečaju od 2016. godine zbog poreskog duga od 10,7 miliona eura.

(Dnevne Novine)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com