PODGORICA: Ponovo HAOS na Zabjelu, STIGLA POLICIJA! Đurišići nastavljaju borbu za đedovinu! - Volim Podgoricu

PODGORICA: Ponovo HAOS na Zabjelu, STIGLA POLICIJA! Đurišići nastavljaju borbu za đedovinu!

Komunalna policija uz asistenciju službenika Uprave policije od jutros od 7 časova ponovo je u Jerevanskoj ulici u Podgorici, a namjera im je, tvrdi porodica Đurišić, da sada uklone i njihovu kamp kućicu i time “uklone dokaze kako bi sprijeili njihovu pravnu borbu za svojinu”.

Danijela Đurišić, koja je trenutno sa svojom djecom u kamp kućici, poručuje da to neće dozvoliti.

Njihov pravni zastupnik Budislav Minić razgovarao je sa predstanicima Komunalne inspekcije i najavio da će porodica Đurišić nastaviti svoju pravnu borbu i građanski bunt.

Dio djece zaključan je u automobilu Đurišića koji je parkiran na sredini Jerevanske ulice.

Komunalna inspekcija uklanja djelove prokopane Jerevanske ulice. Vanja Đurišić je pokušao da to prekine, tako što se parkirao na dijelu gdje predstavnici Komunalne inspekcije rade. Policija je naložila građanima i Đurišićima da se sklone, uz usmeno obećanje da se djecom, u drugom automobilu bave predstavnici Centra za socijalni rad i da to vozilo “pauk” neće podići dok su djeca u njemu.

Podršku porodici Đurišić pružaju i građani, ali i predstavnici opozicionih političkih partija.

Iz Komunalne tvrde da su uklonili nelegalno postavljene objekte u Jerevanskoj ulici

Komunalna inspekcija Glavnog grada uklonila je jutros ponovo, prema ranije donijetom rješenju o uklanjanju, nelegalno postavljenu ogradu i predmete u Jerevanskoj ulici na Zabjelu, koju je na imovini Glavnog grada ranije postavio Vanja Đurišić. Podsjećamo da je on je na taj način onemogućavao nesmetano kretanje građana kroz ulicu koja je izgrađena 1979. godine, a osim što je postavio ogradu, Đurišić je nedavno uništio i dio trotoara i ulice, odnosno javnog dobra. Komunalna inspekcija je izvršenjem rješenja o uklanjanju ograde obezbijedila uslove za vraćanje Jerevanske ulice u prethodno stanje i nesmetano kretanje ljudi i vozila. Uklanjanje nelegalno postavljene ograde i predmeta obaviljeno je uz prisustvo i asistenciju policije. Ekpie doo Putevi Glavnog grada će uskoro oštećeni dio ulice i trotoara vratiti u prvobitno stanje.

Podsjećamo da se pred crnogorskim sudovima vodi nekoliko sporova po tužbama Glavnog grada protiv Vanje Đurišića.

Volim Podogricu/Vijesti

1 komentar

  1. Izdrzite Djurisici, izdrzite posteni narode Crnogorski! Banda DPS i mafijaska hobotnica su razotkrivenu, ulovljeni, uplaseni, zbunjeni i u panici. Panika je u redovima DPS! Strah im se uvukao u kosti, dje i treba da bude! Sloboda dolazi! A prva demokratksa gradjanska slobodna Vlast u Podgorici, naravno da ce u hitnom roku da ovim casnim ljudima i majci 8moro djece vrate svoju zemlju i uruce plaketu pocasnih gradjana Podgorice zbog herojskog otpora diktatorskom DPS rezimu!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com