JK PROVALJENA! NIJE USPJELA DA SAKRIJE TELEFON NI POSLE OGROMNOG SKANDALA: Karleuša obukla ZELENO, preozbiljna izašla iz kola, a ovo je snimljeno na ekranu njenog MOBILNOG! (FOTO) - Volim Podgoricu

JK PROVALJENA! NIJE USPJELA DA SAKRIJE TELEFON NI POSLE OGROMNOG SKANDALA: Karleuša obukla ZELENO, preozbiljna izašla iz kola, a ovo je snimljeno na ekranu njenog MOBILNOG! (FOTO)  

Jelena Karleuša je na snimanje emisije došla u dubokim skupocjenim čizmama sa znakom dolara, a boju koju je izabrala ovaj put je zelena. Međutim, postoji nešto što smo snimili na ekranu njenog telefona.

Pjevačica je ozbiljna izašla iz automobila i nije davala izjave za novinare, a na očima je imala tamne naočare. Ćuteći je ušla u studio, ali prije toga smo vidjeli šta ima u ruci.

FOTO: SONJA SPASIĆ

Naime, na pozadini njenog mobilnog telefona stoji slika muža Duška Tošića, kod kog je otišla u Kinu čim je izbio porno skandal sa Ognjenom Vranješom. Tamo se zadržala nekoliko dana kako bi izgladila bračne odnose i zajedno sa ćerkama porodično proslavila mužev rođendan.

 

FOTO: SONJA SPASIĆ

Koliko se Jelena pokajala zbog onoga što se desilo govori i to da kada nije pored Duška, bar ga gleda na ekranu svog mobilnog.

 

FOTO: DADO ĐILAS

Kurir.rs, Foto: Sonja Spasić

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com