Crnogorski reprezentativac oprostio ogroman dug Partizanu - Volim Podgoricu

Crnogorski reprezentativac oprostio ogroman dug Partizanu

Marko Janković je posljednjeg dana prelaznog roka postao novi igrač SPAL-a.

Vihorni Cetinjanin je u 18 časova u turskom Beleku, gdje je bio na pripremama sa Partizanom, potpisao ugovor sa članom Serije A, a oduševio je čelnike svog već bivšeg kluba.

Janković, koji je i odrastao u Partizanu prije nego što je otišao u Olimpijakos i za koji navija odmalena, oprostio je ogroman dug „crno-bijelima”.

„Sa velikom zahvalnošću moram da kažem da je Marko napravio nešto što ne znam da li je u istoriji ijedan igrač Partizana, oprostio toliki novac koji mu se dugovao, nažalost. Ja sam u šoku. Momak je napravio nevjerovatan gest. Još jednom veliko mu hvala. Ujedno i želja od svih nas da u novom klubu pokaže raskošan talenat koji ga krasi. Ne bih o ciframa i visini transfera, znate da svako u klubu radi svoj posao”, rekao je sportski direktor Partizana Ivica Ilijevm novinarima u Beleku.

SPAL je za Janković platio 1,8 miliona eura. Polovina tog novca ide Beograđanima, a polovina Olimpijakosu, koji ga je bez obeštećenje pustio u Beograd, ali zadržao prava na 50 odsto od transfera.

(Vijesti)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com