(POGLEDAJTE VIDEO) Duško Knežević: Davao sam MILIONE EURA! Imam još snimaka! - Volim Podgoricu

(POGLEDAJTE VIDEO) Duško Knežević: Davao sam MILIONE EURA! Imam još snimaka!

Odbjegli predsjednik ,,Atlas grupe” Duško Knežević ponovo se oglasio u sredu iz Londona i opet tvrdio da je finansirao Mila Đukanovića.

U razgovoru za „Al Džaziru” snimljenom u Londonu Duško Knežević kazao je da nikada nije finansirao opozicioni DF i da nije učestvovao ni u kakvom obliku u navodnom državnim udaru, već da je uvijek davao pare vladajućem DPS.

,,Uvijek sam finansirao Mila Đukanovića i gradonačelnika, što sam pokazao na snimku.  Ima tu još snimaka. Za posljednje izbore dao sam 200.000 eura. Ali za svake izbore iznosi su bili milionski.””, kazzao je Knežević.

Knežević, koji je ponovio i optužbe na račun specijalnog državnog tužioca oko pritisaka da optuži svoje vozače da su mijenjali pare za DF, kao i o namjerama Mila Đukanovića i njegovih saradnika iz DPS-a da mu otmu imovinu vrijednu između 30 i 100 miliona eura.
– Radi se o imovini na primorju, kazao je Knežević, koji još uvijek nije pokazao filmove o koferima punim novca od privatizacija u Crnoj Gori, čime je “prijetio” Đukanoviću.

Novosti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com