TEŠKO POVRIJEĐENA JEDNA OSOBA! Danilo Adžić nožem izbo tri osobe? TEŽAK INCIDENT! - Volim Podgoricu

TEŠKO POVRIJEĐENA JEDNA OSOBA! Danilo Adžić nožem izbo tri osobe? TEŽAK INCIDENT!

Dvojica crnogorskih pomoraca lakše su, a jedan teže povrijeđen u incidentu koji se u srijedu dogodio na brodu za prevoz kontejnera „MSC Marta“ na pučini Atlantika.

Trojicu Crnogoraca je, kako nezvanično saznajemo, nakon svađe napao i nožem povrijedio njihov sunarodnik, Danilo Adžić sa Cetinja – mornar na „MSC Marti“.

U tom incidentu A.D. i Đ.S. – mehaničar i fiter na brodu, zadobili su lake tjelesne povrede, dok je brodski kuvar iz Herceg Novog čije ime i inicijale nismo uspjeli saznati, teže povrijeđen.

Kuvarove povrede su bile toliko ozbiljne da je on morao biti hitno evakuisan sa broda koji plovi Atlantikom, između luka Kusedo u Dominikanskoj Republici i Santos u Brazilu. Stoga je za tog našeg pomorca sa kopna stigao helikopter sa medicinskim timom koji je preuzeo ranjenika i prevezao ga do najbliže bolnice na kopnu.

Prema nezvaničnim saznanjima “Vijesti”, ljekari su povrijeđenom pomorcu uspjeli spasiti život i on nije više kritično životno ugrožen.

Ostatak posade broda među kojoj ima još naših pomoraca, uspio je savladati napadača Adžića koji je potom izolovan i zatvoren.

U pritvoru na „MSC Marti“ on će ostati i narednih par dana dok kontejneraš od 72.000 tona koji pripada italijansko-švajcarskoj kompaniji Mediteran Shipping Company, 4.februara po rasporedu ne uplovi u Santos, a gdje će Adžić biti predat brazilskoj policiji koja će protiv njega pokrenuti kriminalističku istragu.

Vijesti

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com