Pet načina da postanete magnet za LJUBAV, SREĆU I BOGATSTVO: Evo kako podići ličnu energetsku vibraciju - Volim Podgoricu

Pet načina da postanete magnet za LJUBAV, SREĆU I BOGATSTVO: Evo kako podići ličnu energetsku vibraciju

Kako da razumijete tajne Univerzuma – ako podignete svoju energetsku vibraciju na viši nivo, uspjećete da privučete sreću i blagostanje!

“Ako želite da otkrijete tajne Univerzuma, razmišljajte o njima kao o energiji, frekvenciji i vibraciji.” – Nikola Tesla

Ovaj Teslin citat opisuje kompletan Univerzum u jednoj rečenici, kao i sve nas u svom prirodnom obliku – energiji!

Svaki trenutak, događaj, interakcija i reakcija utiču na naš opšti nivo energije i stanje blagostanja. Svaki izbor koji napravimo ili povećava ili smanjuje našu vibraciju. I zato što smo vibracijska bića, svakog dana smo u konstantnom stanju promjena jer energija nikada ne ostaje ista. Kada smo blagosloveni “dobrim” danima, naša vibracija naginje više ka pozitivnoj strani. Ali šta je sa danima kada izgleda kao da ništa ne ide u pravom smjeru?

Postoji 5 načina na koje ćete, redovnim praktikovanjem, svoju vibraciju podizati za samo nekoliko minuta:Ne brinite!

1. Fokusirajte se na sadašnji trenutak

Živjeti u sadašnjosti je najjači izvor vaše snage i energije! Ako razmišljate o budućnosti ili se stalno prisjećate prošlosti, rasipate energiju koja vam je na raspolaganju u ovom momentu. Kada vam misli “odlete” iz trenutka zvanog SADA I OVDJE, praktikujte tehniku opraštanja sebi i drugima, i pustite prošlost ili budućnost da budu tamo gdje im je mjesto. Smanjite svoje veze sa ovim nižim vibracionim energijama. Na taj način otvorićete svoje biće za osjećaj magije i ljepote života u sadašnjosti.

2. Fokusirajte se na disanje

Kako biste odmah obukli “energetsku košulju”, jednostavno zatvorite oči i fokusirajte se na udisaje i izdisaje. Ova vježba vas povezuje sa centrom vaše duše i tijela, opušta nervni sistem i podiže svijest o tome da se nalazite u sadašnjem trenutku. Kada vam je fokus usmjeren na disanje, postajete svjesni svog uma, što vam pomaže da na jednostavan način prelazite sa jedne misli na drugu. Vježbajte redovno dok vaš um ne usvoji ovo kao najjednostavniju moguću radnju.

3. Fokusirajte se na prirodu

Kada ste loše volje, kada osjećete da vam je vibracija niska, povežite se sa energijom prirode koja će vas brzo vratiti u stanje ravnoteže. Priroda je kao lift koji vas odmah prebacuje na nivo dobrog raspoloženja. Najbolje bi bilo da vam provođenje vremena u prirodi postane svakodnevni “ritual”. U zavisnosti od toga gdje se nalazite, možete:

  • otići u park i prošetati
  • uživati u bašti punoj cvijeća
  • meditirati na otvorenom
  • otići na plažu
  • posmatrati zvijezde na nebu…

Ovo je samo par ideja, a vi slobodno iskoristite kreativnost u “druženju” sa prirodom, uživajući u njenoj ljepoti i podižući svoje vibracijsko stanje.

4. Fokusirajte se na inspirativne akcije

Da li ste i vi svakodnevno u “multitasking” akcijama? Pokušavate da štiklirate sve obaveze sa spiska? Ponekad vam se čini da su liste sve duže, a vrijeme sve kraće. Kako ovo riješiti?

Fokusom na nadahnutu akciju! Napravite prioritete i preduzmite ono što vam se u tom trenutku čini najvažnijim ili najzanimljivijim.

5. Fokusirajte se na sebe

Sami ste odgovorni za svoju energiju! Vaše vibracijsko stanje privlači iskustva koja su na istoj vibraciji kao i vi. Odvojite vrijeme da razmislite o svojim osjećanjima. Postoji zabluda da ako osjećaj nije pozitivan, najlakše ga je gurnuti “pod tepih”. Ipak, da bi se postiglo duhovno uzdizanje, jedna od ključnih stvari je prihvatanje svih naših osjećanja. Kada ste u stanju da shvatite zašto se neka loša emocija budi u vama, tada ćete moći i da je “otpustite” i vratite se u prirodno pozitivno stanje radosti i ljubavi.

Kada ste na visokim vibracijskim frekvencijama, postajete magnet koji privlači ljubav, bogatstvo, pozitivna iskustva, događaje i odnose.

Izvor: Antistres vodič

21 komentara

  1. I am really impressed with your writing skills and also with the
    layout on your blog. Is this a paid theme or did you
    modify it yourself? Anyway keep up the excellent
    quality writing, it's rare to see a nice blog like this one today.

  2. Have you ever thought about including a little bit more than just your articles?
    I mean, what you say is fundamental and everything.
    But just imagine if you added some great pictures or
    videos to give your posts more, “pop”! Your content is
    excellent but with pics and video clips, this website could undeniably be one of the very best in its niche.

    Amazing blog!

  3. I have been surfing online more than 4 hours today, yet I never found any interesting article like yours.

    It is pretty worth enough for me. In my opinion, if all website owners and bloggers made good content as you did, the web will be a lot more useful than ever before.

  4. fantastic points altogether, you simply received a new reader.
    What might you suggest in regards to your post that you simply made some days in the past?
    Any certain?

  5. Undeniably believe that which you said. Your favorite reason seemed to be on the web the simplest thing to be aware of.

    I say to you, I definitely get irked while people think about worries
    that they plainly do not know about. You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing
    without having side effect , people can take a signal.
    Will likely be back to get more. Thanks part time jobs hired in 30 minutes https://parttimejobshiredin30minutes.wildapricot.org/

  6. Whoa! This blog looks exactly like my old one!
    It's on a totally different subject but it has pretty much the same page layout and design. Great choice of colors!

  7. Hello to every body, it's my first go to see of this
    blog; this weblog contains remarkable and in fact
    good stuff designed for readers.

  8. Have you ever considered about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is fundamental and all. Nevertheless just imagine if you added some great graphics or videos to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with images and clips, this site could certainly be one of the greatest in its field. Great blog!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com