OGLASIO SE KNEŽEVIĆ: “Kakav god da je, Migo Stijepović je ljudina u odnosu na Đukanovića!” EVO ŠTA JE JOŠ PORUČIO! - Volim Podgoricu

OGLASIO SE KNEŽEVIĆ: “Kakav god da je, Migo Stijepović je ljudina u odnosu na Đukanovića!” EVO ŠTA JE JOŠ PORUČIO!

Predsjednik Atlas grupe, reagovao je povom odluke Specijalnog državnog tužioca da proširi optužnicu protiv Slavoljuba Stijepovića i osumnjiči ga za pranje novca.

Kneževićevo saopštenje prenosimo integralno.

“Kakav god da je, Migo Stijepović je ljudina u odnosu na Đukanovića. Da ima imalo viteškog u sebi Đukanović bi priznao da je Migo Stijepović bio samo kurir i da je preuzeo novac za DPS po njegovom nalogu, a na osnovu našeg prethodnog dogovora. Kao i mnogo puta do tada, jer sam sve dogovarao sa Đukanovićem. Umjesto toga, Đukanović jednog od svojih najlojalnijih vojnika žrtvuje.

Svaljivanje krivice na mog školskog druga je bacanje prašine u oči i bježanje od glavnog inspiratora i kreatora kriminalne organizacije, g. Đukanovića. To što sam mu poslao preko Miga Stijepovića 2016. godine je mrvica u odnosu na sume koje sam mu prije toga davao.

Pošto ovaj Specijalni tužioc ne smije da istraži Đukanovićevu ulogu i otkrije cijeloj Crnoj Gori njegovo pravo lice onda ću to nastaviti da radim ja. Neće se moći, kao do sada, izvlačiti žrtvovanjem svojih saradnika, što već godinama radi. Migo Stijepović je samo jedan u nizu koji plaća umjesto Đukanovića.

Đukanović dobro zna o kojim je sumama riječ, pošto se usuđuje da kaže da nije onoliko koliko ja kažem. Riječ je o toliko novca ukupno da je u Crnoj Gori moglo biti otvoreno još na stotine radnih mjesta da sam taj kapital uložio u privredu, umjesto što je završio za Đukanovića. Što bi rekao pipak njegove hobotnice, znate li koliko je to vrtića.

Preporučujem g. Đukanoviću da pribavi zalihe maramica za brisanje znoja. Naći će se već neko da mu ih pokloni i da mu plati, makar još jednom, oporavak u hotelu sa predsjedničkim apartmanom, da on slučajno ne potroši što iz svog džepa.

To bi mu trebalo poslije sjednice partijskog centralnog komiteta, na koju su stizali kao na parastos. Posebno Migo sa svojom prepoznatljivom “smirenošću”, koji je izgledao je kao da je došao u Ljajkoviće da podijeli žalost sa svojim najmilijima”, navodi se u izjavi Kneževića.

VIJESTI

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com