JAMI OTKRILA KAKO JE ZAVELA MILA: Upoznali smo se u hotelu, govorio mi je da sam DRAGULJ! Po mene je slao avione, a kad sam se razmazila, tek onda mi je ispunjavao sve želje - Volim Podgoricu

JAMI OTKRILA KAKO JE ZAVELA MILA: Upoznali smo se u hotelu, govorio mi je da sam DRAGULJ! Po mene je slao avione, a kad sam se razmazila, tek onda mi je ispunjavao sve želje

Jasna Milenković Jami devedesetih je bila jedna od najpopularnijih pjevačica u regionu, pa ne čudi da je zapala za oko i Milu Đukanoviću koji je tada tek započeo svoju dugu vladavinu.

Jami je za medije više puta govorila kako je zavela crnogorskog predsjednika.

 

“Mila sam upoznala u hotelu ‘Crna Gora’ u Podgorici. Tamo sam pjevala na zabavama u zelenom salonu. Bila sam provokativna, intrigantna za Crnogorce. Često sam išla tamo i ponosna sam na to, jer je to jedan… ma, predivan dio mog života! Te zabave su počele 1991. i pevala sam tamo naredne četiri godine. Crnogorski politički vrh je često dolazio. Upoznala sam ih sve, pa i Mila“, objasnila je Jami.

FOTO: YOUTUBE/PRINTSCREEN

“Vrlo sam interesantna ljudima, pogotovu kad se malo otkačim i počnem da se zezam, pričam šatrovački. Vjerovatno sam i psihički i fizički bila totalno drugačija od nekih žena koje je Milo do tada poznavao. Obično sjednem za sto s njih dvadesetak i počnem da se zezam, da se smijem, a njih je to, po svemu sudeći, oduševljavalo. Milo mi je rekao da sam dragulj!“, dodala je pjevačica.

Ni priču o privatnim avionima i helikopterima, Jami nije porekla.

 

“Pa, bilo je! Zaslužila sam! Sjećam se situacije kad sam pozvana na neki nastup u Crnu Goru, a tada sam bila na Kopaoniku, pa nije postojala teoretska šansa da stignem. Helikopter je došao po mene i odvezao me u Podgoricu. Što se tiče malih aviona, možda sam se razmazila pa sam rekla da mi se ne putuje velikim avionima, i udovoljavalo mi se! I to je u redu, jer odlično radim svoj posao“, pohvalila se Jami svojevremeno u jednoj emisiji.

Kurir.rs

2 komentara

  1. Outstanding post! I truly liked most of the looking through. I hope to learn to read greater on your side. I know that you have remarkable look and then perception. I will be exceedingly happy just for this info.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com