POD MAČ BATO! Dritan Abazović u zagrljaju kontroverznog Miroljuba Petrovića! - Volim Podgoricu

POD MAČ BATO! Dritan Abazović u zagrljaju kontroverznog Miroljuba Petrovića!

Crnogorsku javnost posljednjih dana, pored neprikosnovene afere ,,Koverta” na trenutak je poremetila i u najmanju ruku nespretna izjava lidera građanskog pokreta URA Dritana Abazovića, kojom je izazvao bijes svojih sunarodnika.

Naime, Abazovic je tokom jednog intervjua, a u dijelu koji se ticao podizanja spomenika Skenderbegu u Ulcinju, na insistiranje novinara potvrdio da su Skenderbegovi otac i majka bili Srbi.

Kasnije je Abazović ovo nazvao lapsusom.

,,Nakon što sam preslušao video snimak, mogu da zaključim da je to bio ili moj lapsus ili je ovaj video trebalo da me diskredituje pred Albancima i svima ostalima, jer oni znaju da sam objavio otvoreno rat političkoj korupciji i hobotnici kriminala, i ovu bitku ne mogu omesti ni zaustaviti sa ovim “ludilom” jer čak i djeca iz vrtića znaju da ne mogu biti Albanci oni čiji su otac i majka Srbi – napisao je Abazović na Fejsbuku.

Ovo je izazvalo brojne reakcije širom zemlje, ali i regiona, izmedju ostalih oglasio se i kontroverzni ,,iscjelitelj” i srpski nacionalista Ljubomir Petrovic koji je podržao ovaj Abazovićev  stav i stao u njegovu ,,odbranu”.

U obraćanju Abazoviću  Petrović je tada poručio:

Đurađ Kastriot je bio veliki čovjek. Oni koji znaju istoriju znaju da je bio i Albanac i Srbin, isto kao što sam i ja i Albanac i Srbin. Ja se javno hvalim time što sam Albanac, ali ne negiram ni svoje srpsko porijeklo”, rekao je Petrović u novom videu, u kome se iza njega u krupnom planu vidi zastava Albanije.

“Albani su Ilirsko pleme, a Iliri su dobili ime po čuvenom Iliriju, sinu jednog od 12. sinova Izrailjevih. Samo ime Ilirije, po kome su Iliri dobili ime, znači Božiji Lavovi. Dakle, na prostorima Balkana žive potomci izabranog božijeg naroda”, objašnjava Petrović.

“Nažalost to nas ne uče u školi, uče nas da smo nastali od majmuna. Kada bismo znali istoriju, znali bismo da termin Srbin i Albanac znači isto, jer Iliri su semitsko ili srpsko pleme. U Indiji su Semite zvali Sarmima, ili Sarbima, dakle Srbi i Albanci su sinonimi… Dakle, Srbi i Albanci su braća i to je znao odlično Đurađ Kastriot Skenderbeg”, zaključio je Petrović.

Fotografija koja je jutros stigla na adresu nase redakcije pokazuje da Dritanovo i  Miroljubovo poznanstvo datira jos iz 2007. godine.

Fotografija koju mozete vidjeti, nastala je prije 12 godina u Ulcinju u vremenu kada je Abazović još uvijek bio student.

2 komentara

  1. Pa šta je čudno ođe.

    bolje pojedine pod sablju na vreme, nego ostale pod onu stvar jer bude kasno poslijed.

    Dritan je čisti srbin, koji nije bio vlah sa kojim je brak zabranjen, a ovi vlasi što pričaju da su srbi treba da e zapitaju dal su oni srbi. Dritan je imao zakon Leke Dukađina i bi opoštovani član zete, vlah i morovlah nije smio u pisanim zakonima nemanjića da oženi srpkinju ili se uda. ovi jesu.

    Nijesu oni išli sa bušatlijom da pale cetinje, nego piperi i kuči. nijesu oni napadali budvu i tivat, nego marokanski pirati.

    Dritan je veći srbin od miroljuba koji je definitivno jedan obični lacman. Jer lacmani se kopaju na katoličko i pravoslavno groblje, samo mojsija poštuju i to su petrovići njima zabranili a oni oće da vrate. Dritan bre, ima istoriju vatikana kao i rimokatolički srbi što smo svi bili prije nemanjića. nije sektaš iz brda koji ženi svoju rodicu, instalira kade za porađanje u svoje selo, i ispisuje djecu iz škole za ko zna kakve životne priče ih tako spremajući. nadam se da nije incest mojsija na planu kod tog petrovića

  2. Haplotip Dnk albanaca oko draca je isti kao kod srba, dok je kod albanaca koji se nazivaju šiptari isti kao kod arapa i dijela srba koje se rbi ne smatraju srbima u srbiju..

    Ja se nadam da ce to ipak biti jedan isti narod. Bolje biblija i kuran koja nas je podigla i bez koje ne bi postojali, nego evropski satanski naučni lobi svemiraca.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com