Suze Jelene Rozge ujedinile region - Volim Podgoricu

Suze Jelene Rozge ujedinile region

Posljednju sedmicu naš region je bio složan oko jedne stvari. Davno se nije desilo da šest zemalja zajedno osjeća istu emociju, pusti suzu i iznova sluša jednu ženu. Jelenu Rozgu.

Pjesma “Moje proljeće” prelijepe splićanke najslušanija je stvar u cijelom regionu i iz koje god zemlje da otvorite Youtube na naslovnoj stranici prikazaće se emotivan lik Rozge iz spota koji je za samo sedam dana pogledalo preko 2 miliona ljudi.

Pjesma “Moje proljeće” koju potpisuje Emina Jahović, svoje premijerno izvođenje doživjela je na prestižnoj nedavno održanoj ceremoniji pod nazivom “Music Awards Ceremony” u Beogradu. Tom prilikom bez mnogo sporednih efekata Jelena Rozga je na bini izvela numeru koja je punu Štark Arenu ostavila nijemom. Iz publike se čuo jecaj i uzdisaji a ispraćena je nezapamćenim ovacijama.

“Ova žena zaslužuje sve najbolje. Isplakala sam dušu” , “Bože ja muško i idu mi suze, svaka čast”, “Nisam očekivala da će me jedna balada ovako okupirati… ikad” samo su neki od komentara koji su joj uputili obožavatelji. Ovo je takođe i rekordni broj pregleda u tako kratkom roku u dosadašnjem opusu Jelene Rozge, naročito za jednu numeru koja je balada i koja ne podliježe samo aktuelnim trendovima već govori mnogo više.

“Ne znam zaista šta bih rekla, donijela sam pjesmu iz srca, suza koja je iz mene pala bila je kao nož za mene, podijelila me je na dva dijela. Jedan dio koji je pjevao iz bola i čiste emocije i drugi koji se lomi od ljubavi. Pjesma tako utiče na mene, na ljude, na svaku starosnu dob i pol. Zahvalna sam svima koji “Moje proljeće” vole i doživljavaju na način na koji nisam ni sanjala da će podijeliti sa mnom“, izjavila je Jelena Rozga još uvijek pod nabojem emocija od uspjeha koji je postigla.

1 komentar

  1. Incredible! This blog looks exactly like my old one! It’s on a entirely different subject but it has pretty much the same page layout and design. Great choice of colors!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com