DEMOLIRAN STADION: Uletjeli automobilom na teren i vozili se po travnjaku - Volim Podgoricu

DEMOLIRAN STADION: Uletjeli automobilom na teren i vozili se po travnjaku

Stadion Koma na Zlatici još jednom je bio meta vandala. Nepoznati počionici su u noći između utorka i srijede polomili ogradu na stadionu, nakon čega su na teren uletjeli automobilom i vozili se po njemu.

“U noći između utorka i srijede na našem glavnom terenu polomljena je ograda. Nakon toga, nepoznati počionici su ušli autom na teren i vozili se, a što potvrđuju i tragovi guma”, počeo je priču Vesko Miličković, sekretar Koma.

Međutim, drugoligaš sa Zlatice nije obavijestio policiju o ovome.

“Nismo obavještavali policiju, jer velika materijalna šteta nije napravljena. A mogla je, da je teren bio mekši. Apelujemo na sve ljude i ljubitelje sporta da ovo ne rade, jer je ovaj kompleks na Zlatici napravljen za dobrobit svih građana ovog područja”.

Ovo što se desilo na Zlatici prethodne noći nije prvi put. I ranije se ovaj fudbalski objekat nalazio na meti vandala.

“Često smo znali da budemo na meti izgrednika. Lomljene su nam stolice na tribini, ograda nekoliko puta, palili su nam pla stičnu travu na pomoćnom terenu. Još jednom apelujemo da se ovo više ne radi”, poručio je na kraju Vesko Miličković, sekretar drugoligaša sa Zlatice.

DAN

2 komentara

  1. It?s actually a cool and useful piece of info. I am satisfied that you simply shared this helpful info with us. Please stay us informed like this. Thanks for sharing.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com