HITNA ODVOZI DEU NA NOSILIMA! NOVI SNIMCI STRAVIČNE NESREĆE: Voditeljka se drži desnom rukom za prazan rukav! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO) - Volim Podgoricu

HITNA ODVOZI DEU NA NOSILIMA! NOVI SNIMCI STRAVIČNE NESREĆE: Voditeljka se drži desnom rukom za prazan rukav!  (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Voditeljka Dea Đurđević oseća se dobro i nalazi se u šok sobi, rekao je jutros novinar Mladen Mijatović i partner voditeljke, a sada su se pojavili i novi snimci ove teške saobraćajne nesreće.

 

FOTO: PRINTSCREEN PINK TV

Pored voditeljke, povrijeđeno je još dvoje, ali su oni prošli sa lakšim telesnim povredama i već su pušteni na kućno liječenje.

On je dodao da su lekari rekli da je zdravstveno stanje Dee poboljšano, da su zadovoljni operacijom i kako teče postoperativni period, kao i da su naredna 72 sata veoma bitna za dalji oporavak voditeljke.

 

FOTO: PRINTSCREEN

 

“Doktori je prate, povrede su bile izuzetno teške, nije bila u pitanju otkinuta ruka, već i druge povrede o kojima ja sada ne bih govorio. Znam, da ima najbolji medicinski tretman, i vjerujem da će ovo brzo prebroditi. Medicinsko osoblje kaže da je Dea vedrog duha, da se psihički dobro drži i da je jaka i veliki borac”, rekao je Mijatović gostujući u jutarnjem.

 

FOTO: PRINTSCREEN

 

Pogledajte snimke ove stravične nesreće koji počinje na 3:55.

 

(Kurir.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com