“IPAK JE CRNOGORAC ČETNIK!” Novi detalji HAOSA U SPLITU, građani pomagali Zvezdinom golmanu, a on BACIO MAJICU zbog bezbjednosti (VIDEO) - Volim Podgoricu

“IPAK JE CRNOGORAC ČETNIK!” Novi detalji HAOSA U SPLITU, građani pomagali Zvezdinom golmanu, a on BACIO MAJICU zbog bezbjednosti (VIDEO)

Skandal koji je potresao region dogodio se u Splitu u subotu popodne, jer su vaterpolisti Zvezde uoči meča sa Mornarom napadnuti na rivi, a golman crveno-belih završio u moru.

vaterpolista zvezde u moru u splitu

 Uz pomoć pojedinih građana izvučen je, ali je prethodno morao da baci majicu Crvene zvezde, jer mu je to između ostalog garantovalo bezbjednost, dok su pojedini vikali: “Ipak je on četnik!”, piše Index.hr.
Kralj, kako prenose mediji, bježeći od huligana koji su ga nazivali “četnikom”, vikao da je on “Crnogorac iz Kotora” te da nije Srbin.

vaterpolista zvezde policija

 Kralj je dobio nekoliko udaraca od huligana za kojima se i dalje traga, razbijena mu je arkada, ali srećom nema težih povreda.
Hrvatska policija je u nedjelju u prijepodnevnim satima privela trojicu muškaraca koji se dovode u vezu s napadom na vaterpoliste Crvene zvezde na splitskoj Rivi.
Traga se još za dvojicom huligana koji su juče poslijepodne u organizovanoj akciji, naoružani palicama, napali sportiste iz Srbije. Tražili su od njih da skinu Zvezdina obilježja, a potom ih verbalno i fizički napali.

2 komentara

  1. Greetings! I know this is kinda off topic but I’d figured I’d ask. Would you be interested in trading links or maybe guest authoring a blog article or vice-versa? My site addresses a lot of the same subjects as yours and I believe we could greatly benefit from each other. If you are interested feel free to send me an e-mail. I look forward to hearing from you! Wonderful blog by the way!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com