Đurđić direktor TVCG, Raičević Radija CG - Volim Podgoricu

Đurđić direktor TVCG, Raičević Radija CG 

Odlukom generalnog direktora RTCG Božidara Šundića funkciju direktora Televizije Crne Gore (TVCG) naredne četiri godine obavljaće Slavko Đurđić, dok će direktor Radija Crne Gore biti Budimir Raičević, prenosi portal RTCG.

Na funkciju prvog čovjeka Televizije Đurđić dolazi sa pozicije vršioca dužnosti. Riječ je o jednom od najiskusnijih novinara i urednika Javnog servisa.

Karijeru je počeo na Radiju Crne Gore, gdje je i sticao profesionalno iskustvo. Bio je urednik Programa za mlade.

Povjereno mu je, potom, mjesto urednika Drugog i Noćnog programa Radio Titograda. Nakon Radija prelazi na Televiziju gdje se prihvata posla pomoćnika glavnog urednika Televizije i urednika Trećeg programa.

Slavko Đurđić je bio glavni i odgovorni urednik novoosnovane IN televizije. Na Javni servis vraća se kao rukovodilac još jednog novog medija, ovog puta Multimedijalnog centra RTCG.

Novom direktoru Radija Crne Gore Budimiru Raičeviću i ranije je u više navrata povjeravana ta uloga. Raičević je bio i vršilac dužnosti, ali i dva puta direktor Radija u punom kapacitetu.

Karijeru je započeo kao dopisnik našeg najstarijeg medija iz Kolašina. Ubrzo prelazi u Informativno politički program i do čelnih pozicija u ovoj redakciji. Zanatsko iskustvo dovelo ga je do mjesta urednika Informativno-političkog programa, komentatora u Desku i urednika radijskog Prvog programa.

Šundić se odlučio da direktorska mjesta povjeri Raičeviću i Đurđiću nakon konkursa RTCG za ta mjesta i intervjua koje je imao sa zainteresovanim kandidatima.

RTCG

1 komentar

  1. I am curious to find out what blog system you happen to be utilizing? I’m having some minor security problems with my latest website and I would like to find something more risk-free. Do you have any solutions?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com