,,Krenuli u hajku na ljekare, provjerite bolovanja supruga funkcionera vlasti koje se godinama ne pojavljuju na poslu” - Volim Podgoricu

,,Krenuli u hajku na ljekare, provjerite bolovanja supruga funkcionera vlasti koje se godinama ne pojavljuju na poslu”

Umjesto da se pozabave ovim lopovima što nam opustošiše i očarupaše državu i otjeraše sve što valja i što je perspektivno iz nje, oni su ovih dana krenuli u hajku na ljekare koje je poslednja nužda natjerala da idu na kruzere da bi zaradili da prehrane porodicu, jer od mizerne plate koju im je ova vlast opredijelila ne mogu da sastave kraj sa krajem, saopštile je danas Branka Bošnjak, poslanica Demokratskog fronta (DF) u Skupstini crne Gore.

Policija sumnjiči hirurga Predraga Bajića i anesteziologa Zoricu Ljumović Vučeraković za podstrekavanje kolega da im izdaju lažna bolovanja, kako bi u to vrijeme radili na kruzerima.

“I napravili su “ogroman grijeh” što su uzeli bolovanje da bi mogli da opravdaju svoje odsustvo i eto ih proglasiste kriminalcima. A i to vaše istjerivanje pravde tako je jadno i mizerno, u vašem stilu, izvukli ste pojedine koji vam nijesu podobni, a druge “zaštićene” ne pominjete, da ne pominjem da ne dirate majstore javnih nabavki u zdravstvu i farmaceutsku mafiju. A ne bi bilo loše kad ste se već dali u provjeravanje bolovanja da provjerite i bolovanja supruga funkcionera vlasti koje se godinama ne pojavljuju na poslu, a pokrivaju na papiru značajne pozicije u razno raznim regulatornim tijelima i agencijama. One ne koriste bolovanje da idu da rade da bi izdržavale porodicu no obigravaju svetske metropole, šopinguju i posjećuju salone za uljepšavanje”, istakla je Bošnjak.

Ona je dodala da vlast treba da povede računa da unaprijedi materijalni status ljekara i uslove u kojima rade, kako ne bi najkvalitetniji napuštali naš zdravstveni sistem, umjesto što su krenuli selektivno da istjeruju pravdu na onim najranjivijima koji se bore za golo preživljavanje.

“Lako je vama, svako od vas se dokopao po neke “koverte”, a oni koji su navikli da svojim radom zarađuju za život u ovoj crnoj nam Crnoj Gori koju je ova vlast učinila karikaturnom i oprljala joj obraz, moraju da idu u pečalbu i da traže način da obezbijede opstanak porodice”, zaključila je Bošnjak.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com