Knežević: Koliko je Brajović dobio novca na ruke da zatvori dug? - Volim Podgoricu

Knežević: Koliko je Brajović dobio novca na ruke da zatvori dug?

Predsjednik Atlas grupe, Duško Knežević pozvao je predsjednika Skupštine, Ivana Brajovića da upozna građane Crne Gore sa donacijama njegovoj partiji.

On je reagovao na saopštenje predsjednika Skupštine, Ivana Brajovića, koji je rekao da od 2013. godine prema Atlas banci nema nikakvih dugovanja.

Saopštenje Kneževića prenosimo integralno:

“Predsjednik Skupštine Crne Gore je priznao da je imao dug prema Atlas banci i da je taj dug zatvorio prodajem naslijeđenog zemljišta. Oko depozita JP Aerodromi CG u Atlas banci i njegovog aranžmana tim povodom neće još da govori. Pošto izbjegava da javnosti kaže punu istinu, postaviću mu još nekoliko pitanja.

Da li želi da upozna javost sa sadržinom našeg razgovora 21. avgusta 2018. u restoranu Elit u Atlas centru u Podgorici? Sastali smo se u 13:07 sati i započeli naš dogovor. Da ga unaprijed obavijestim da ja imam precizan dokaz o sadržini tog razgovora.

Ko je pravno lice koje pominje u aranžmanu za prodaju zemlje? Ko mu je omogućio ugovor sa tim pravnim licem i kako su kontaktirali? Kako je njegova zemlja u Bjelopavlićima završila u rukama jednog od naših uhapšenih vozača, koji je ni kriv ni dužan držan u pritvoru? Koliko je ta zemlja plaćena i kolika joj je bila stvarna cijena?

Koliko je dobio novca na ruke da, uz prodaju zemlje, zatvori dugovanja nastala zato što su članovi njegove porodice lake ruke na karticama i zato što je imao problem da ih zaustavi u trošenju?

Da li će g. Brajović upoznati javnost sa visinom duga, dati izvode sa svog računa, saopštiti koliko je kasnio sa plaćanjem i detaljno objasniti način na koji je izmiren dug? On je predsjednik parlamenta i tako visoka funkcija valjda podrazumijeva da svaki građanin Crne Gore zna šta mu je radio predsjednik.

Pozivam g. Brajovića da upozna građane Crne Gore sa donacijama njegovoj partiji. Možda bi bilo dobro i da prethodno konsultuje Vujicu Lazovića i Damira Šehovića, ako uopšte komunicira sa njima kao ranije.

Što se tiče depozita JP Aerodromi CG, ima još priliku da kaže šta se dešavalo i zašto je tim povodom u sukobu sa članom svoje partije i direktorom Aerodroma Danilom Orlandićem.

G. Brajoviću, znam šta ste govorili tokom svog boravka u Americi i kako ste se pravdali. Nijeste govorili istinu”.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com