Mladić bio U VEZI sa vlasnikom firme koji je OŽENJEN i ima troje djece, pa ga UCJENJIVAO SNIMCIMA! - Volim Podgoricu

Mladić bio U VEZI sa vlasnikom firme koji je OŽENJEN i ima troje djece, pa ga UCJENJIVAO SNIMCIMA!

Nagodbom sa italijanskim tužilaštvom u Veneciji crnogorski državljanin Naser Zivoli (33) dobio je dvije godine i osam mjeseci zatvora zbog iznude od 124.000 eura na štetu svog poslodavca sa kojim je bio u emotivnoj vezi, pišu Dnevne novine.

On je, kako prenosi italijanski portal “Il Mattino di Padova”, u dužem preriodu ucjenjivao svog poslodavca koji mu je bio ujedno i ljubavnik, da će njegovoj familiji dostaviti snimak njihovog intimnog odnosa i na taj način iznudio 124.000 eura.

“Vlasnik privatne kompanije i poslodavac okrivljenog, star je 60 godina, oženjen i ima troje djece. Pretpostavlja se da je godinama plaćao crnogorskom državljaninu da ćuti o njihovoj vezi kako bi sačuvao porodicu i ugled, međutim firma koju je vodio je zapala u dugove tako da više nije mogao da plaća iznudu i riješio je da sve prijavi policiji”, navodi italijanski portal.

Sve je počelo još 2012. godine kada je firma žrtve zaposlila nekoliko osoba iz Crne Gore i sa Kosova, među kojima je bio i Zivoli. Vlasnik firme je sa Zivolijem brzo stekao prijateljstvo, koje je preraslo u ljubavnu vezu. Tajna veza je bila idilična do 2016. godine, kada je Zivoli saopštio ljubavniku da je njegova žena okrila da je vara i da traži razvod, zbog čega je prinuđen da se vrati u svoju zemlju gdje je planirao da napravi kuću. U početku iznos koji je tražio od svog ljubavnika bio je po par hiljada eura, da bi vremenom tražio sve veće iznose. Žrtva, kako bi sačuvala svoj ugled, plaćala je pune tri godine ucjenjivaču, prije nego što je sve prijavio policiji. Zivoli je uhapšen krajem januara.

Dnevne novine

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com