NADAM SE DA ĆE DIJETE KOJE ĆE MAMA RODITI BITI BOLJE NEGO JA: Nikola (12) ostavio oproštajno pismo roditeljima koje slama srca! - Volim Podgoricu

NADAM SE DA ĆE DIJETE KOJE ĆE MAMA RODITI BITI BOLJE NEGO JA: Nikola (12) ostavio oproštajno pismo roditeljima koje slama srca!

Nikola Marković (12), učenik šestog razreda osnovne škole, ispalio sebi hitac u usta iz očevog pištolja jer je na polugodištu imao slabiji uspjeh u školi

Nikola Marković (12) iz sela Negosavlje kod Medveđe izvršio je u ponedeljak po podne samoubistvo u svojoj porodičnoj kući hicem iz očevog pištolja.
Kako se saznaje, tijelo mališana pronašli su ukućani oko 18 sati, a pored tijela nađeno je i oproštajno pismo, u kome je Nikola navodno naveo razlog zbog kojeg je odlučio da sebi oduzme život.

 

Obio fioku sa oružje

– Nikola je išao u šesti razred osnovne škole i navodno je popustio u školi. Na polugodištu je imao slabije ocene, pa su ga roditelji kritikovali i malo grdili zbog toga. Izgleda da je njega to jako pogodilo. On je upravo to i napisao u oproštajnom pismu koje je ostavio roditeljima – kaže naš izvor i dodaje da je mališan pored oproštajne poruke roditeljima ostavio i svoju ušteđevinu. Srce da prepukne – kaže naš izvor.

Kako saznajemo, mališan je u pismu navodno napisao: “Ne mogu više da podnesem kritike zbog loših ocena. Sada više nećete imati koga da kritikujete. Nadam se da će dete koje će mama roditi biti bolje nego ja, nadam se da će vas ono usrećiti. Nemam ništa više da vam ostavim sem ušteđevine od 15 evra.”

nije mogao da izdrži
NIJE MOGAO DA IZDRŽIFOTO: FEJSBUK

Mali Nikola živeo je sa roditeljima – majkom, koja je u sedmom mesecu trudnoće, ocem i mlađom sestrom. Prema rečima našeg izvora, dečak je u nedelju obio fioku u kojoj njegov otac drži oružje.

– Nikolin otac je lovac i zbog toga ima oružje, koje legalno poseduje. Upravo zbog dece, on je puške i pištolj držao pod ključem. Nažalost, Nikola je uspeo da obije tu fioku sa oružjem i uzme pištolj. Navodno je ispalio sebi hitac u usta – kaže sagovornik.

U trenutku samoubistva Nikola je bio sam kod kuće.

– Otac je bio u šumi, u seči drva, a majka kod komšinice. Kada je čula šta se dogodilo, pala je u dvorištu i zapomagala. Bojali smo se da ne pobaci. Oca su po povratku iz šume zatekle najcrnje vesti – kaže komšija.

 

Divna porodica

Komšije porodice Marković juče su bile u potpunom šoku. Za dečakovu

porodicu imaju samo reči hvale.

 

– Dečakovi otac i majka su se u selo Negosavlje doselili pre nekoliko godina. Kupili su kuću i lepo su živeli. On je izdržavao porodicu sečom i prodajom drva, a zaposlen je i u rudniku “Lece”. Svi su znali da je lovac i da ima pušku i pištolj. Bio je veoma pažljiv, pa je baš da deca ne bi došla do oružja, sve držao pod ključem. Međutim, njegov sin je očigledno bio dovoljno veliki da obije taj orman – kaže jedan od komšija nesrećne porodice.Porodica nastradalog dečaka, osim njega, ima i mlađu ćerku.

– Dečakova majka je trudna, čekaju treće dete. Ona i njen suprug su van sebe – kaže komšija i dodaje da je Nikola bio divno dete.

 

– Uvijek je bio veseo i radoznao. Pametno dete. Mnogo nam je teško zbog ove nesreće. Samo dan pre tragedije bio je na igralištu u selu – ispričao je komšija.

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com