NAPAD NA KAŠĆELANA: Gađali jajima i dezodoransima - Volim Podgoricu

NAPAD NA KAŠĆELANA: Gađali jajima i dezodoransima

Jedan od vođa kavačkog klanaSlobodan Kašćelan koji je u petak iz Praga sproveden u Istražni zatvor u Spužu napadnut je prekjuče, kada su mu sa šetnje prišla dvojica pritvorenika i bez ikakvog povoda ga napala. Kako Pobjeda saznaje, učesnici ovog incidenta su identifikovani i sankcionisani. Iako je Kašćelan pod strogim mjerama, vinovnici su našli način da ga napadnu.

Kašćelan je napadnut kada je bio u sobi. Čuo je da ga neko sa šetnje zove, tražeći da se približi kako bi ga pozdravio. Čak se i pozvao na “zajedničkog prijatelja”, pozvavši ga da se popne do rešetaka da se vide. Kašćelan je prišao i tada su počeli da ga gađaju jajima i dezodoransima u stiku. On je to prijavio zatvorskim policajcima, koji su o tome obavijestili Upravu zatvora.

Zbog ovog napada kažnjen je samicom Darko Vicković, koji je u pritvoru zbog sumnje da je 11. oktobra prošle godine u saizvršilaštvu sa više osoba prenosio više komada vatrenog oružja od mjesta Slano ka Nikšiću. Vicković je šetao sa Vladimirom Ulamom, optuženim za ubistvo Petrovčanina Nemanje Medina, za kojeg istražitelji vjeruju da je imao udio u napadu. Svi akteri ovog događaja su saslušani.

Kašćelan je uhapšen 12. decembra prošle godine u Pragu po međunarodnoj potjernici, nakon informacija koje je naša policija dala kolegama u tom gradu.

Potjernicu za Kašćelanom raspisao je NCB Interpol Podgorica u februaru 2017. godine zbog više teških krivičnih djela.

Pobjeda

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com