INCIDENT U SPLITU: Ova DJEVOJKA je pružila RUKU crnogorskom golmanu! - Volim Podgoricu

INCIDENT U SPLITU: Ova DJEVOJKA je pružila RUKU crnogorskom golmanu!

Velika prašina digla se ovih dana kako u Srbiji, tako i u Hrvatskoj, nakon što su vaterpolisti Crvene zvezde napadnuti u Splitu

Aleksandro Kralj, Miloš Maksimović i Dušan Vasić bili su na meti navijača, iako su samo mirno sjedeli u jednom kafiću na popularnoj Rivi.To veče trebalo je da odigraju utakmicu protiv Mornara iz Splita.

Kako su napadnuti vaterpolisti objasnili na jučerašnjoj konferenciji za novinare, oni su mirno sjedeli u kafiću sve dok konobar nije video grb kluba koji se nazirao ispod jakne Aleksandra Kralja. Kada ga je upozorio da mu je bolje da to pokrije, vaterpolisti su prešli u drugi kafić, u kome se samo 20 minuta kasnije, dogodio napad huligana.

Počeli su da ih udaraju s leđa, a najgore je prošao Aleksandar Kralj, koga je jedan od napadača okrznuo nožem, nakon čega mu je jedini spas bio skok u vodu.

Sa obale su ga gađali kamenicama, a on do dolaska policije nije smio da izađe iz vode, plašeći se za sopstvenu bezbjednost.

Iako se veliki broj ljudi ubrzo okupio na mjestu sa koga je Kralj skočio u vodu, niko mu nije ponudio pomoć. Osim jedne hrabre djevojke, koja mu je pružila ruku kako bi mogao da izađe iz vode.

Uz fotografiju na kojoj pomenuta djevojka pruža ruku vaterpolisti Crvene zvezde, novinarka Maja Sever je na svom Tviteru napisala:

“Ona je Split. I Hrvatska”.

 

KOMENTARI (3)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com