KNEŽEVIĆ U STRAHU: Mafija me vreba na ulicama Londona! - Volim Podgoricu

KNEŽEVIĆ U STRAHU: Mafija me vreba na ulicama Londona!

 

Predsjednik Atlas grupe, odbjegli biznismen, Duško Knežević smatra da mu je ugrožena bezbjednost,.

To je poručio on u obraćanju javnosti, ali i njegov advokat Zdravko Đukanović u izjavi TV Vijesti.

“Oni sebi daju za pravo sve, pa i to da organizuju hajke i političke progone svojih protivnika i neistomišljenike, da u taj progon uključe svoje medije servirajući laži i poluistine, ali i da mafiju pozovu u pomoć da me vreba na ulicama Londona…,” naveo je Knežević u obraćanju crnogorskoj javnosti.

Njegov advokat je za TV objasnio:

“On smatra da mu je ugrožena bezbjednost. Ko koga prati, da li neko nekoga prati ja stvarno ne znam… ne bavim se time u razgovorima sa njim”, rekao je advokat, komentarišući navode Kneževića da ga neko tajno prati u Londonu, gdje se nalazi.

Advokatski tim Duška Kneževića, koji je osumnjičen za više krivičnih djela, predao je danas, kako su objavili, Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT) predlog da on bude saslušan preko video-linka ili zamolnim putem preko nadležnih državnih organa Velike Britanije.

Advokat Zdravko Đukanović kazao je TV Vijesti da je uvjeren da će se u ovim postupcima dokazati nevinost njegovog klijenta.

Advokat objašnjava i zašto je Knežević njegov klijent sada pristao da bude saslušan iako je do sada javno tvrdio da nema povjerenja u crnogorsko pravosuđe, te da je glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić dio hobotnice.

Na pitanje da li se može očekati da britanske službe uhapse njegovog klijenta, Kneževićev branilac ovako odgovara da je to “stvar državnih organa Velike Britanije”.

Za Kneževićem je raspisana nacionalna potjernica jer je nedostupan SDT-u, koje je otvorilo istragu protiv njega zbog sumnje da je počinio krivična djela stvaranje kriminalne organizacije, utaja poreza i doprinosa i pranje novca.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com