VELIKI PROBLEMI SA INSTAGRAMOM! Da li se i vama ovo dešava!? - Volim Podgoricu

VELIKI PROBLEMI SA INSTAGRAMOM! Da li se i vama ovo dešava!?

Brojni korisnici Instagrama danas su se žalili da su im nalozi na ovoj društvenoj mreži ukinuti. Takođe, danas je bilo teško ulogovati se na ovoj društvenoj mreži, a broj pratilaca se naglo smanjio većini korisnika.

Posebno su zabrinuti glumci, pjevači i ostale javne ličnosti koje su zbog toga, kako navode, izgubile milione pratilaca.

Mediji prenose da je u toku ukidanje brojnih profila na ovoj društvenoj mreži, a predstavnici Instagrama najavili su „što skorije rješenje problema“.

“Svjesni smo da je došlo do problema sa brojem pratilaca na nekim nalozima i radimo na tome da taj problem što prije riješimo”, naveli su iz Instagrama.

Kako izvještava portal Piunikaweb, koji prati dešavanja iz oblasti tehnologije, Instagram je „krenuo“ na fiktivne korisnike i neaktivne naloge.

„Prema nekim izvještajima, ova brza runda čišćenja počela je sinoć. Ipak, činjenica je da Instagram inače uklanja neadekvatne naloge, naročito aktivno posljednjih nedjelja, ali je ovog puta tu akciju sproveo velikom brzinom“, navode na portalu.

Podsjećaju da ovakva aktivnost Instagrama nije nešto što se dešava prvi put.

„U novembru prošle godine, ova mreža je objavila da skida naloge na Instagramu, na kojima su prisutne neautentične aktivnosti.“

Na pomenutom sajtu su podsjetili na tadašnju objavu predstavnika Instagrama u kojoj se najavljuju ukidanja naloga na kojima su prisutni neautentični lajkovi, komentari i pratioci sa ciljem nerealnog povećanja popularnosti vlasnika naloga.

Brisanje naloga ne dešava se samo na Instagramu. Tviter, na primjer, takođe skida neadekvatne naloge.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com