AFERA LAŽNIH DIPLOMA TRESE REGION: Novinarki posrednik tražio seks u zamjenu za diplomu! (VIDEO) - Volim Podgoricu

AFERA LAŽNIH DIPLOMA TRESE REGION: Novinarki posrednik tražio seks u zamjenu za diplomu! (VIDEO)

Afera lažnih diploma potresa Hrvatsku, a novinarki Nove TV posrednik je tražio fotografije sa svih strana, kako bi joj ukoliko mu se svidi “riješio” diplomu upola cijene

Drugi mjesec zaredom Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu potresa afera s lažnim diplomama, koju su podstakli novinari portala Žurnal. Novinarka Provjerenog Ana Malbaša odlučila je da stupi u kontakt s čovjekom koji je već u policijskim dokumentima naveden kao posrednik, ali uprkos tome nije se nimalo pritajio, već i dalje neometano radi ovaj posao.

Ponudio je svoju uslugu, a u zamjenu za diplomu tražio je od nje da s njim stupi u seksualni odnos.

“Možeš ti za šta god oćeš, samo donesi pare. Samo novce, hoćeš li da letiš u svemir, hoćeš da ti sredim da budeš astronaut. Zavisi kakva si. Ako si mačka, mogu ti srediti, ako nisi, ništa. Pošalji mi svoju sliku na Viber, ako mi se svidiš, riješit ću ti upola cijene.”

“A koliko je to upola cijene?”

“Dogovorićemo se kad se vidimo. Svoju sliku da te vidim, slikaj se na ogledalu sa svih strana i pošalji i onda ćemo razgovarati”, rekao je posrednik u telefonskom razgovoru s novinarkom.

“Nemam ja šta da te zavlačim, ja ću svoju uslugu naplatiti hotelom, a ti ćeš se sretno upisati u školu za polaganje i bićeš mi zahvalna. Kada rezervišem hotel, javim ti se”, rekao je u prepisci novinarki, koja ga je zatim upitala može li prvo dobiti diplomu.

“Pa nije diploma na grani! Prvo ću ispuniti svoje pa ćeš ti svoje”, odgovorio joj je posrednik.

 

Dnevnik.hr

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com