DPS pozvao Demokrate: Povucite odbornike iz SO Budve, Kotora, Herceg Novog i Berana - Volim Podgoricu

DPS pozvao Demokrate: Povucite odbornike iz SO Budve, Kotora, Herceg Novog i Berana

Opštinski odbori Demokratske partije socijalista u Kotoru, Herceg Novom, Budvi i Beranama pozvali su Demokratsku Crnu Goru da povuče svoje odbornike iz Skupština opština.

Iz Demokratske Crne Gore ranije su ocijenili da bi opozicija u Crnoj Gori trebalo da bojkotuje sve institucije sistema od državnog do lokalnih parlamenata.

-Bečićeve Demokrate pozvale su svoje opozicione kolege na bojkot povlačenjem svih poslanika u Skupštini Crne Gore i svih odbornika u skupštinama opština širom Crne Gore. Bolju vijest od njih nismo mogli čuti, kazali su iz DPS-a

Oni su pozvali Demokrate da prvi učine taj korak i povuku svoje odbornike iz Skupština opština.

-Čekamo da vidimo da povlačite svoje odbornike iz Skupština opština Kotor, Herceg Novi, Budve, Berana, i svih drugih gdje ste na demagošku priču o građanskim vrijednostima dobili podršku građana za svoju prikrivanu, nacionalno isključivu politiku, kaže se u saopštenju OO DPS-a.

Oni su pitali Demokrate da li će u tom slučaju povući i svoje predsjednike Opština i predsjednika SO Budva i Berane.

-Ili ćete ih ostaviti na cjedilu i na platnom spisku, do prvih narednih sjednica kada će u nedostatku makar i samo vaših odbornika biti smijenjeni? Da li su sa vašim predlogom saglasni Vladimir Jokić, Stevan Katić, Krsto Radović i Novica Obradović? A Dragan Krapović? Ili za njega nije važno, pošto ima liderske ambicije u partiji, navodi se u saopštenju.

U DPS-u smatraju da Demokrate svoju nemoć sada opravdavaju pozivima na „dodatne manifestacije demokratskog pritiska i vaninstitucionalne metode političke borbe“, koje, kako su ocijenili, dovoljno govore da su njihovi demokratski i institucionalni kapaciteti ravni nuli.

-Da vidimo kako će vam proći inicijativa za povlačenje odbornika. Kakav uticaj imate na kolege u opoziciji i hoćete li početi od sebe. Jedva čekamo da sprovedete svoje najave, naveli su iz DPS-a.

Oni su poručili Demokratama da budu pošteni i da kažu ko im je mentor, i ko „ih je gurnuo u priču“ o bojkotu lokalnih parlamenata.

-Mislite li da je njemu stalo do vaše političke sudbine ili vas samo koristi kao piončiće u službi tuđih interesa, pitali su iz OO DPS-a.

1 komentar

  1. The wedding will likely to be the most remarkable festivals that you saw. You are going to surely intend to make it magnificent as it can be. Out of your ensemble for your special flower bouquets to the wine beverages for top mankind’s destroyed, everthing really should with fabulous organize.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com