JEZIVO! PRVI SNIMCI TEŠKE NESREĆE NA AUTO-PUTU SKOPLJE-TETOVO: 14 poginulo, 6 se bori za život! Poginuo i sin poslanika(VIDEO, FOTO) - Volim Podgoricu

JEZIVO! PRVI SNIMCI TEŠKE NESREĆE NA AUTO-PUTU SKOPLJE-TETOVO: 14 poginulo, 6 se bori za život!  Poginuo i sin poslanika(VIDEO, FOTO)

Prema posljednjim informacijama koje prenose makedonski mediji, u sinoćnjem teškom udesu putničkog autobusa na auto-putu Skoplje-Tetovo poginulo je 14 osoba. Sedmoro je poginulo na licu mjesta, petoro je proglašeno mrtvim u bolnici “8. septembar”, a za četrnaestog se samo navodi da je podlegao povredama. Među njima je poginuo i sin poslanika SDSM Blagojča Trpevskog.

U bolnici “8. septembar” nalaze se tela petoro preminulih. Dvoje su bili mrtvi kad su stigli do bolnice, a troje je preminulo pošto ljekari nisu uspjeli da ih reanimiraju.

Na snimku napravljenom samo nekoliko trenutaka posle tragedije zabeleženo je kako lokalno stanovništvo priskače u pomoć postradalim putnicima.

Jedan od poginulih je Jovica Trpevski, sin poslanika SDSM u makedonskom parlamentu Blagojča Trpevskog, javila je Nova TV.

Četvoro putnika koji su prevezeni u tu bolicu su na intenzivnoj negi, javlja Portalb. Direktor bolnice Hristijan Kostov nije mogao da otkrije o kome je reč pošto tek treba d budu identifikovani.

Jedan povređeni putnik čeka operaciju u Urgentnom centru klinike “Majka Tereza”.

 

Evo spiska putnika kojima je ukazana pomoć u bolnici “8. septembar”:

 

1. Nikola Karanfilovski
2. Mersim Neziri
3. Esad Emruli
4. Jasmina Stojanova
5. Betim Ameri
6. Antonio Antonievski
7. Alajdin Šabani
8. Dušan Stefanovski
9. LJuljzim Dalipi
10. Manuel Trifunovski
11. Muhamed Šiško
12. Verica Stojanovska
13. Serije Mustafi
14. Aliče Uzeir
15. Goran Naumovski
16. Emira Ali
17. Seda Jusufi
18. Jeton Ismaili
19. Vjolca Ibraimi
20. Dalip Useini
21. Nedžip Bekiri
22. Jasin Sejfuli
23. Fikrie Stefan
24. Jovana Gramatnikova
25. Abaz Kasami Ferdi
26. Ilija Ristovski
27. Dilala Alili
28. Abdul Ismaili
29. Luan Alili

 

 

Kurir.rs/Sloboden pečat

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com